Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αλληθωρίζων Γρ. Ψαριανός στο «ΒΗΜΑ» και δηλώνων ευπειθής!


Εάν χρειάζεστε πλοηγό για το συγκυβερνόν κόμμα να τους συμβουλευτείτε.
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, που απεφάσισε το κόμμα να καταψηφίσει την συγκυβέρνηση, ύστερα από την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος προς τους βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς δήλωσε χθες προς το φιλοκυβερνητικό  «Βήμα»:

   «Η επιλογή του κ. Λουκά Παπαδήμου γι' αυτή τη μεταβατική συγκυβέρνηση και σε σχέση με όσα άλλα ονόματα ακούστηκαν, είναι κατ' αρχάς θετική. Μένει να δούμε την πλήρη σύνθεσή της, τις προγραμματικές της δηλώσεις και τη διάρκεια της θητείας της. Ελπίζουμε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις προς μια πιο δίκαιη κατανομή βαρών. Αυτό θα εξαρτηθεί σε έναν βαθμό και από τη συμβολή εκείνων των κομμάτων που τη στηρίζουν και εκείνων που την αντιπολιτεύονται. Η απόφαση-πρόταση της Κεντρικής Επιτροπής εισηγείται την καταψήφιση της κυβέρνησης αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί αφού έχουμε πλήρη εικόνα της σύνθεσης και των προγραμματικών δηλώσεων. Η στάση μας θα εξαρτηθεί από την αποδοχή ή όχι προτάσεων που και εμείς θα κάνουμε».

   Ε, μετά από τέτοια φιλοσοφική αναζήτηση ως να μην τον καλέσουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΝ ή του ΣΥΡΙΖΑ, τον Γρηγόρη Ωαριανό, ώστε στα μέλη του κόμματος να μιλήσει με θέμα το πώς θα πορευτούμε για να προλάβουμε την είσοδο στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ, πριν πάει κατά διαόλου, όπως μας προϊδεάζουν οι δημοσκοπήσεις; Διότι ξέρετε, ο κόσμος της Αριστεράς δεν λέρει άμα θέλει, να πάει μόνος του στο ΠΑΣΟΚ! Χρειάζεται Ψαριανούς!
       Άρα ρε σύντροφε Φώτη Κουβέλη, που έμπλεξες με τέτοια μπέμπλα! Τον καρκίνο θα βγάλεις με τους Λυκούδηδες και τους Τσούκαλη και τους άλλους αστέρες του φιλοπασοκικού πενταγράμμου… Δεν τα παρατάς. Ώρα είναι. Αφού έτσι ή αλλιώς ότι ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΝ ψηφίζεται κι εσείς στην ΔΗΜΑΡ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς