ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ακρίτα και Κορομηλά κατακρίνουν το Star Channel



«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους;»

Σκληρή κριτική για την τοποθέτηση της Ζήνας Κουσελίνη στην υπόθεση Λύτρα ασκεί σε ανάρτηση στο Facebook Έλενα Ακρίτα.

Ειδικότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γράφει αιχμηρά «για την καριέρα του Λύτρα ανησυχώ. Φοβάμαι μην καταστραφεί τώρα που είναι στο ζενίθ της».

Και διερωτάται η Έλενα Ακρίτα, «Star Channel, θα ζητήσετε συγγνώμη από τους τηλεθεατές σας;»

Και συνεχίζει «ΕΣΗΕΑ - JUADN θα λάβετε σήμερα, τώρα, πειθαρχικά μέτρα;»

«ΕΣΡ θα καταδικάσετε το ξέπλυμα στον κακοποιητή;» ρωτάει δηκτικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ούτε το όνομά της» καταλήγει η Έλενα Ακρίτα !

Διαμαρτυρόμενη και η Ρούλα Κορομηλά

Με μια οργισμένη ανάρτηση «απάντησε» και η Ρούλα Κορομηλά στην Ζήνα Κουτσελίνη, που  όπως  έγινε γνωστό έγραψε πως ο Απ. Λύτρας που ομολόγησε την βάναυση κακοποίηση της συζύγου του καταστρέφεται η καριέρα του.

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους;» έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ η Ρούλα Κορομηλά.

«Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγνώμη, άφεση αμαρτιών;» συνέχισε.

«Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά» κατέληξε με έμφαση η Ρούλα Κορομηλά.

Υπενθυμίζεται ότι απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής της χθες η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;».

Ο Δημήτρης Μαρέδης απάντησε λέγοντας «αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός», κάτι που δημιούργησε ένταση, με την Ζήνα Κουτσελίνη να αρχίζει να χτυπάει το χέρι της στο γραφείο.

«Μίλησες γιατί είπες "δεν με νοιάζει η καριέρα". Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι’ αυτό» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των χρηστών στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: