ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Metron Analysis: 7 στους 10 υπέρ της Κεντροαριστεράς


Το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το 75% του ΚΚΕ και το 54% της ΝΔ σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων επιθυμεί κεντροαριστερό σχήμα!


Θετική στάση στο ενδεχόμενο σύγκλισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ σε ένα ενιαίο σχήμα για την κεντροαριστερά τηρεί το 83% των ψηφοφόρων των δύο κομμάτων, σύμφωνα με έρευνα των Metron Analysis και Choose Strategic Communications Partner για την Κεντροαριστερά.

Στο σύνολο, θετικά τάσσεται το 69% των ερωτηθέντων, ενώ την ίδια στιγμή θετική στάση τηρεί και το 75% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ καθώς επίσης και το 54% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Η εν λόγω έρευνα παρουσιάστηκε την Τρίτη στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη,  την οποία διοργανώνει το Ινστιτούτο Αλ. Τσίπρα και σύμφωνα με αυτή το 43% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών.

Κατά την ίδια έρευνα το 45% όσων συμμετείχαν σε αυτή, δηλώνει -με βάση το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών- ότι στην Ελλάδα ενισχύθηκε η Άκρα Δεξιά, ενώ άλλο ένα 25% η Δεξιά.

Παράλληλα καταρρίπτεται και το κυβερνητικό αφήγημα περί αποσταθεροποίησης και το σχετικό δίλημμα που προσπάθησε να βάλει η ΝΔ, καθώς το 57% των ερωτηθέντων δηλώνει ξεκάθαρα ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν δημιουργεί ζήτημα σταθερότητας στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: