Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Eκλογή Κόρμπιν: Έσπασε η παράδοση από το 1937

Ιστορική εκλογή Κόρμπιν: Ισοπέδωσε Εργατικούς και Συντηρητικούς ως ανεξάρτητος υποψήφιος – Έσπασε η παράδοση από το 1937

 

Aποτελεί δικαίωση για τον έμπειρο πολιτικό, ο οποίος έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία,  ισοπεδώνοντας Εργατικούς και Συντηρητικούς!

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Και σωτήρας ο Μπέος, ο καλύτερος από το ΣΥΡΙΖΑίο!

 Αχιλλέας Μπέος: Τρολάρει το ΠΑΣΟΚ και λέ...

Τρολάρει από το facebook τους υποψηφίους για  την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ!

Αν  το δούμε κι αυτό από τον τραμπούκο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που σύμφωνα με προεκλογικό σύνθημα του ΚΚΕ, κάποιων χρόνων για τον Β' γύρο των δημοτικών εκλογών, «είναι καλύτερος από τον ΣΥΡΙΖΑίο», τότε είμαστε για... ομαδικό χαρακίρι!

Αθώωση Μάκη Μπαλαούρα για τη Follie Follie

«Υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας»…

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ηλείας, Μάκη Μπαλαούρα, για την υπόθεση Folli Follie, ενώ και η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική.

«Γιατί δεν ανακοινώνουν κι επίσημα τη διαγραφή του Αυγενάκη;»

«Είναι αστείο ο Π. Μαρινάκης να παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωσάν να κραδαίνει τη ρομφαία της ηθικής με αφορμή την περίπτωση Αυγενάκη», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το “νευρικό” πρώην υπουργό τον απέπεμψαν μόνο αφού δημοσιοποιήθηκε το σχετικό βίντεο και ενώ είχαν ενημερωθεί νωρίτερα, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε. Επιπλέον, μπορεί να λέει τώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι ο Λ. Αυγενάκης δεν θα πολιτευτεί ξανά με ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά αν είναι έτσι, γιατί δεν ανακοινώνουν κι επίσημα τη διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η ΝΔ παραμένει ηθικά εκτεθειμένη, και όχι μόνο για την περίπτωση Αυγενάκη. Να θυμίσουμε ξανά πώς καλύπτει η κυβέρνηση τα στελέχη της που εμπλέκονται π.χ. στην υπόθεση των μπαζώματος των Τεμπών;», συνεχίζει και καταλήγει:

«Για τα υπόλοιπα που είπε σήμερα ο Π. Μαρινάκης, περί κωλοτούμπας και αγάπης για την καρέκλα, μάλλον δεν χρειάζεται απάντηση. Η προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να ξυπνήσει αντιΣΥΡΙΖΑ αντανακλαστικά είναι καταδικασμένη σε αποτυχία».


Δημοσιογράφος: Θαν. Καρτερός! Ήγγικεν η ώρα...

 


Ο αρθρογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ με το ανοιχτό αποτυχημένο σάλπισμά του λοιπόν, προέτρεψε για εσωκομματικό πραξικόπημα! Και δεν είναι η πρώτη φορά...

Στέφ. Κασσελάκη στην ΠΓ: «Να είμαστε ηγέτιδα δύναμη»

Εισήγηση Κασσελάκη στην ΠΓ: «Να είμαστε ηγέτιδα δύναμη σε προοδευτική εκλογική συμμαχία» – Ευθείες βολές στο ΠΑΣΟΚ

 

«...σε προοδευτική εκλογική συμμαχία» – Εκτόξευσε ευθείες βολές κατά του ΠΑΣΟΚ.- «Πρώτος στόχος η ισχυροποίηση του κόμματος».- Σε ήρεμο κλίμα η συνεδρίαση της ΠΓ

Oi εργαζόμενοι της Αυγής με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

 

 «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μείωση γραφειοκρατίας και ψηφιακός μετασχηματισμός

 

 

 Συνάντηση Βασιλόπουλου με Κατσαρό  για βελτίωση  λειτουργίας των υπηρεσιών  θεσμικά και ψηφιακά

Greenme.it: Ξεχωρίζει τις δέκα καλύτερες παραλίες

 

Ίος: Το ελληνικό νησί που ξεχωρίζουν οι τουρίστες.- Φυσικά δεν εξαιρείται από τις προσπάθειες νεογιάπηδων να ιδιωτικοποιήσουν, παρανόμως, κάθε κόλπο του νησιού

Ισχύς: Το μυστικό της εφαρμογής των Συνθηκών


«Ολοι αυτοί που υπογράφουν μαζί μας κείμενα, είτε είναι διακηρύξεις φιλίας, όπως αυτή του περασμένου Δεκεμβρίου στην Αθήνα, είτε είναι συμφωνίες, όπως αυτή στις Πρέσπες, απλώς κερδίζουν χρόνο για να ενισχύσουν τη διπλωματική τους θέση και μετά να αρχίσουν να ακυρώνουν στην πράξη τη μία παράγραφο πίσω από την άλλη»

Πώς και από ποιον δημιουργήθηκε το Μαντείο Δελφών;

«Δέλφις» σημαίνει στ’ αρχαία ελληνικά «Δελφίνι»

Ο θρύλος λέει ότι οι Δελφοί ήταν το σημείο που συναντήθηκαν οι δύο αετοί, όταν ο Δίας τούς έστειλε να πετάξουν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Σ’ αυτό το σημείο ο Δίας έριξε τον ιερό βράχο και οι Δελφοί έγιναν γνωστοί στα πέρατα του τότε κόσμου ως ο ομφαλός της Γης, το κέντρο του κόσμου.

Κόλαφος ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος για τον Αυγενάκη

 «Είσαι ένας γενάκης της Δύσης και όχι της Αυγής»

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος απαντά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που με αάρτησή του δηλώνει: «Ήμουν και παραμένω βουλευτής Ηρακλείου και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

Στρατής Πασχάλης: «Το βαλς του Ορφέα»

 Στρατής Πασχάλης: «Το βαλς του Ορφέα»


Ο συνήθης, παραδοσιακός τρόπος προσέγγισης, μελέτης, ερμηνείας και, τελικά, απόλαυσης της ποίησης περνάει μέσα από τη νόηση, μέσα από τη λογική διεργασία και επεξεργασία στην οποία υποβάλλει ο νους το ποιητικό κείμενο. 

«Άλλος για την βάρκα μας» στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ

ΠΑΣΟΚ: Και έβδομος υποψήφιος πρόεδρος ο Γιάννης Κανελλάκης - «Ανδρέα δεν θα σε προδώσουμε ποτέ!»
Ξεκινώντας με την φράση «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…!» – που επαναλαμβάνεται ακόμη μία φορά – ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης με ανακοίνωσή του δήλωσε «παρών» στην μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.


Αισίως τους επτά έφτασαν οι μνηστήρες για την θέση του Προέδρου, αλλά κανείς δεν θεωρεί πως κάτι έχει πράξει λάθος το κόμμα! Μόνον ο αρχηγός είναι λάθος!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Aπόψεις: Βάσκανος η μοίρα των βολονταρισμών

Φάκελοι σε κάλπη 

Ποιοι και γιατί θέλουν να «φάνε» τον Ανδρουλάκη

Ποιοι και γιατί θέλουν να «φάνε» τον Ανδρουλάκη Προσωπικές φιλοδοξίες ή πικρίες στελεχών του χώρου, που αμφισβητούν την ηγεσία, τραυματίζουν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ

Με άρθρο του στο πατραϊκό πορτάλ thebest.gr, o Γιώργος Καρβουνιάρης, μελος της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ και τ. υποψήφιος στις βουλευτικές, καταφέρεται εναντίον του μιντιακού συστήματος, που προεκλογικά παρουσίαζε τον Νίκο Ανδρουλάκη κατά το δοκούν!

Από το κίνημα του Τσαγιού στη Διακήρυξη Ανεξαρτησίας

Η διακήρυξη της ανεξαρτησίας, έργο ζωγραφισμένο από τον Τζον Τράμπουλ, που δείχνει την πενταμελή επιτροπή η οποία είναι επικεφαλής της σύνταξης της διακήρυξης, το 1776 καθώς παρουσιάζει τη δουλειά της στο Δεύτερο Ηπειρωτικό Κογκρέσσο


Στις 4 Ιουλίου 1776 συγκαλείται συνέλευση των Αμερικανών στη Φιλαδέλφεια, όπου ψηφίζεται η  Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, κατ' αντιγραφή του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού!

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Δουλεμπόριο στα φραουλοχώραφα του Λάππα

Αχαΐα: Δουλεμπόριο στα φραουλοχώραφα με εργάτες από το Νεπάλ

 

 Η Αστυνομία  έκανε δύο συλλήψεις υπηκόων Νεπάλ και έχει σχηματίσει δικογραφία για ακόμη επτά ασύλληπτους κατηγορούμενους

Στο προεδρείο της ευρωομάδας Αριστεράς ο Κ. Αρβανίτης

Ευρωκοινοβούλιο: Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια συμπρόεδρος στην ευρωομάδα της Αριστεράς ο Αρβανίτης

 

Μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη τόσο για τον Κώστα Αρβανίτη και τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την ελληνική Αριστερά έφεραν οι διαπραγματεύσεις των επικεφαλής των κομμάτων της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιo

Διέσωσαν το κύρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

 


Πολιτικό μνημόσυνο απόψε τελέστηκε στα γραφεία του ΙΣΠ από την παράταξη Ενωτική Συνεργασία Ιατρών

Διεγράφη ο Λευτέρης Αυγενάκης από την ΚΟ της ΝΔ

Διεγράφη και επίσημα ο Λευτέρης Αυγενάκης από την ΚΟ της ΝΔ – Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής

 

Ανακοινώθηκε επισήμως στην ολομέλεια της Βουλής μετά τον σάλο για την βιαιοπραγία!

Κι άλλη 48ωρη απεργία στην ΑΥΓΗ και στο avgi.gr

Αυτό είναι το τελευταίο καθημερινό φύλλο.

Το avgi.gr δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 3 Ιουλίου έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 5 Ιουλίου λόγω απεργίας που αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 5 Ιουλίου 2024, στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Τα Δ.Σ. ζητούν να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και να ξεκινήσει διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία των εργαζομένων στην εφημερίδα, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα.

Ζητούμε να παρουσιαστεί αμέσως σχεδιασμός για το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και για την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων».

Ο πρώτος δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας

 


 Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Πατρέων και Αιγιάλειας

Στο... μικροσκόπιο οι ανάγκες στην Αγορά Εργασίας


Διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσής των

Τουρνουά beach volley από την Παναχαϊκή

 


Και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το κέντρο ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

Ελεγεία στον επιστήμονα Βασίλη Παστρωμά



Σαράντα μέρες από τον χαμό του αξέχαστου επιστήμονα, πρωτοπόρου στην στελέχωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου!

Περί αναστολής της Αυγής και Κεντροαριστεράς

Screenshot_1

 

Συνέντευξη Ό. Γεροβασίλη στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο

Ο Κυριάκος, ο... μεταρρυθμιστιάρης που προκαλεί!

 
 

Δήλωση κατά τη συζήτηση με τον Enrico Letta στο πλαίσιο του 28ου ετήσιου συνεδρίου Economist, όπου ενημερώνει ότι είναι αφοσιωμένος μεταρρυθμιστής, μετά την επιβολή της εργασιακής γαλέρας του 6ημέρου!

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Θα προτιμούσαν να συναντήσουν μια αρκούδα

 

 

Οι αρκούδες είναι λιγότερο πιθανό να επιτεθούν, παρά ένας άνδρας στο δάσος, εκτός αν αισθανθούν ότι απειλούνται ή προστατεύουν τα μικρά τους!

Πρώην υπουργός χτύπησε υπάλληλο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος 
 
Η καταγγελία έφτασε στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες, η οποία ζητά απαντήσεις για το συμβάν καθώς και άμεση επέμβαση των αρμοδίων

Ο Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Δελτίο Ειδήσεων του ALPΗΑ


 

Στέφανος Κασσελάκης: Να τελειώνει εδώ και τώρα η ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρευστοποιηθεί σε ένα σχήμα!

Ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων


Σε όλα τα διεθνή φόρα και οργανισμούς, ζητά ο Σωκράτης Φάμελλος 

Τις δυνατότητες αλλά και τις ανάγκες συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων σε όλα τα διεθνή φόρα και οργανισμούς, σε μια περίοδο που αμφισβητείται η Ειρήνη, η Δημοκρατία και η Ανθρώπινη Ζωή παγκοσμίως, συζήτησε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Σβκράτης Φάμελλος με τους αντιπροέδρους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.

Aναλυτικά η ανάρτηση, αναφέςρει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέλευσης του ΟΑΣΕ συζητήσαμε με τους αντιπροέδρους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Ειρήνη Χαραλαμπίδου (ΑΚΕΛ-Κύπρος) και Pere Joan Pons Sampietro (Σοσιαλιστές-Ισπανία) τις δυνατότητες αλλά και τις ανάγκες συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων σε όλα τα διεθνή φόρα και οργανισμούς, σε μια περίοδο που αμφισβητείται η Ειρήνη, η Δημοκρατία και η Ανθρώπινη Ζωή παγκοσμίως».

Siemens: Λόγω παραγραφής επιστρέφουν κατασχεθέντα

Από την εποχή των καλών στιγμών του κ. Χριστοφοράκου με τα του Κ. Μητσοτάκη!  Η διερεύνηση και απαλλαγή του σκανδάλου της Ζήμενς μεθοδεύτηκε για το εγγύς μέλλον. Δεν ξέχασε ο τότε νεαρός Μητσοτάκης το γραφείο που του δώρισε στα πρώτα του βήματα. Οι δεσμοί της αγίας οικογένειας σφυρηλατούνται με υπομονή. (Φωτογρ. Αρχείου).



Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ με εμένα πήγε σε άλλη πίστα

screenshot/glomex

Το δίδυμο Καραμανλής-Σαμαράς απέναντι σε Μητσοτάκη, αλλά..




Βρήκε την ευκαιρία για  ξεσπάθωμα επί προσωπικού, χωρίς πολιτική πλατφόρμα όμως! Φυγή από την πολιτική σκηνή μεθοδεύει ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:Το Σάββατο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή


Σήμερα λίγο μετά τις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ!

Διαολόστειλε την Κεφαλογιάννη η Φωτίου στη Βουλή


Ροντέο η συνεδρίαση της Βουλής μετά το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτριών!

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ψάχνουν τη μαφία της Μυκόνου

Εκτέλεση στο Ψυχικό
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ /INTIMENEWS

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. χαράσσει τους στόχους



Ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Γ. Ξενάκης μιλά στο «Δυτικά FM 92,8» και χαράσσει τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό, που παραδοσιακά η Αριστερά  και τα προοδευτικά κόμματα συγκεντρώνουνν υψηλά ποσοστά. Με ανανεωμένο κατά 90% το νομαρχιακό όργανο προχωρεί προς το καταστατικό συνέδριο κ.α.

Δωρεάν σπιρομετρήσεις στο Δήμο Ερυμάνθου

 


Ο καπνός και τα αιωρούμενα σωματίδια που εκλύθηκαν από την πυρκαγιά στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών

Καλοκαιρινή γιορτή στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος

 

Στην εκδήλωση του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «η Μέριμνα», μετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες, Γεωργία Ντάτσικα και Φωκίων Ζαΐμης

Καλλιέργεια πιτάγιας: Το φρούτο του δράκου

 

To dragon fruit προέρχεται από το Μεξικό και καλλιεργείται κυρίως στην Κεντρική Αμερική, στη Νοτιανατολική Ασία, στην Αυστραλία, τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα σε μικρές εκτάσεις

Έρχεται διήμερο κακοκαιρίας μετά τις πυρκαγιές

 


Ισχυρές  βροχές και καταιγίδες συνοδεία κεραυνών το διήμερο Τετάρτη, Πέμπτη, προειδοποιεί η ΕΜΥ  με έκτακτο δελτίο καιρού!

Ανθρώπινο κρανίο και οστά σε κατάσβεση πυρκαγιάς

Στην ευρύτερη περιοχή Αμαλιάδας, στην τοποθεσία «Κρινέικα»

Τμήμα ανθρώπινου κρανίου και οστά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή Αμαλιάδας και ειδικότερα στην τοποθεσία «Κρινέικα».

Θαν. Καρτερός: Άρθρο στο avgi.gr - «Τι λέει ο Τσίπρας;»

Ο Αλέξης Τσίπρας
 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Βουλή η διάλυση εργασιακών σχέσεων

Η Νίκη Κεραμέως

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης 2024

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

Επιστρέφει και πραγματοποιείται για 7η χρονιά στην καρδιά των Κυκλάδων από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου 2024

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Παρουσίαση βιβλίου του Μ. Κοττάκη "Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή"


Κ. Καραμανλής προς Μητσοτάκη: «Αν ούτε αυτό καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι απείρως χειρότερα»

Ο Κώστας Καραμανλής 

Ά. Διαμαντοπούλου: Σενάρια υποψηφιότητάς της στο ΠΑΣΟΚ

Η Άννα Διαμαντοπούλου
SCREENSHOT

Βασ. Σπανάκης (υφυπ. εργασίας): «Δεν υπάρχει 6ήμερη εργασία

 
 

Προκλητικός ο πατέρας του 15χρονου. Με χτυπούσε ο γιος μου!

ΒΙΑ
Φωτογραφία Αρχείου/freepik

Ανακοινώνονται νέες αυξήσεις κοντά στο 15% για Ιούλιο

Πυλώνες ρεύματος 

Για την κατάρρευση της Παθολογικής Κλινικής Κιλκίς

 Π. Παππάς: Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς για την κατάρρευση της Παθολογικής Κλινικής


Πέτρος Παππάς, Βουλευτής Κιλκίς, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου

Η ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνει ότι η Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) καταρρέει

 

 

Δεκαεννέα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την αποδίδουν στην υποστελέχωση που απεργάζεται και υλοποιεί η κυβέρνηση!