ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τηλεοπτική συζήτηση υποψηφίων δημάρχων Πατρέων



Δώδεκα  υποψήφιοι, 12 συνδυασμοί που ζητούν να αναλάβουν τα ηνία της αχαϊκής πρωτεύουσας για την επόμενη μέρα, απάντησαν χθες στις ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικές για τις δημοτικές εκλογές της Πάτρας. 

 
Απαντήσεις που δόθηκαν σε θέματα προγραμμάτων, πεπραγμένων και προθέσεων στην  ελεύθερη τηλεοπτική συζήτηση που διοργάνωσαν το ΙΟΝΙΑΝ TV, το THEBEST.GR και η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Πατρέων και έγκριτων δημοσιογράφων των τριών Μέσων Ενημέρωσης.

Συντόνισε η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή, συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι:
  • Από το ενημερωτικό portal THEBEST.GR ο Φάνης Βγενόπουλος.
  • Από το ΙΟΝΙΑΝ TV ο Γιάννης Πομώνης.
  • Από την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ο Μιχάλης Βασιλάκης.
Η τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από το  Royal Theatre, στην τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά στο κανάλι μεταδόσεων του IONIAN TV στο youtube.(ionian channel), στο portal www.thebest.gr  και στο portal www.pelop.gr της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: