ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Μία ανθοδέσμη για την Κούνεβα από συναδέλφισσά της

Από αριστερά Πάνος Λάμπρου, Μιχ. Σπουρδαλάκης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Στέλλα Μπέλια και Αντώνης Ρέλλας.


Πέντε υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν στην Πάτρα - Παρέμβαση της προέδρου του Συλλόγου Σχολικών Καθαριστριών


Μόλις παρέλαβε την ανθοδέσμα η Κωνστ. Κούνεβα.
Εκδήλωση με αντικείμενο τις επικείμενες Ευρωεκλογές και τις περαιτέρω συντηρητικές κατευθύνσεις, στις οποίες θέλουν να στρέψουν την πολιτική της ΕΕ, αλλά και την ανάγκη όπως Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (να) ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ, πραγματοποίησε η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της 18-5-2019, στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας με ομιλητές πέντε αξιόλογες προσωπικότητες, που φέρουν τα κοινωνικά χαρακτηριστικά της συμμετοχής τους στα κινήματα της χώρας.



Πρόκειται για:



Την 55χρονη ευρωβουλεύτρια, βουλγαρικής καταγωγής, Κωνσταντίνα Κούνεβα, γνωστή σε όλους, από την συνδικαλιστική και κοινωνική δράσης της στο κίνημα των καθαριστριών, για την οποία συμμετοχή της πλήρωσε το τίμημα της επίθεσης τραμπούκων της εργοδοσίας εναντίον της με βιτριόλι, που της παραμόρφωσε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.



Τον Μιχ. Σπουρδαλάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητή και κοσμήτορα της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με πλούσιο διδακτικό έργο, όπως και αν. υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου, η οποία οδήγησε τη χώρα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.



Τον Πάνο Λάμπρου, διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, είναι μέλος της ομάδας Πρωτοβουλίας Μελών 53+ και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας "Εποχή".



Την Στέλλα Μπελιά, εκπαιδευτικό, πρόεδρο της ΜΚΟ «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο», ακτιβίστρια του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος και



Τον Αντ. Ρελλά, σκηνοθέτη, μέλος του κινήματος Αναπήρων, ακτιβιστής.



Παρών έδωσαν η αν. Υπ. Εξ. Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής Ανδρ. Ριζούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος, υποψήφιοι του συνδυασμού του, οι περιφερειακοί υποψήφιοι Πάτρας Μιχ. Σιδηρόπουλος, Κώστας Τηλιγάδας, Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου και ο Κώστας Κόντης.



Ακόμη ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος, της ΔΕΗ ο Σταύρος Γούτσος κ.α.



Παρέμβαση επίσης έκαναν με ομιλίες τους η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός



Οι ομιλίες των συμμετεχόντων ομιλητών και η συζήτηση με το κοινό κράτησαν ζωντανή την εκδήλωση μέχρι το τέλος της, όπου μετά από αυτό, τόσο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όσο και πολλά μέλη από το κοινό, κατόπιν παρότρυνσης κατευθύνθηκαν σε τόπους πολυσύχναστους, από την ΙΙΙων Ναυάρχων έως τον Εσπερο, όπου και βρισκόταν σε εξέλιξη άλλη  εκδήλωση από το Τμήμα Πολιτισμού της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ.



Η Χριστίνα Διδάχου, πρόεδρος σχολικών καθαριστριών



Στις παρεμβάσεις του κοινού που είχαν προηγηθεί, σημαντική ήταν αυτή της προέδρου του Συλλόγου Σχολικών καθαριστριών Δήμου Πατρέων κας Χριστίνας Διδάχου, που προσήλθε με αντιπροσωπία συναδέλφων της και προσέφερε ανθοδέσμη στην Κωνστ. Κούνεβα, για την στήριξη στον  αγώνα τους, που απέφερε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, στο Μαξίμου, όπου τις υποδέχθηκαν με θέρμη και  υλοποιήθηκε το αίτημά τους για αύξηση μισθού, κατά 10%, μα και υπογραφή 2ετών ΣΣΕ.



Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την συμπαράστασή του στον αγώνα τους, αλλά και την Κ. Κούνεβα, που ήταν παρούσα στα Μαξίμου.



* Αύριο Κυριακή οι Κωνστ. Κούνεβα, ο Πάνος Λάμπρου,  η Στέλλα Μπελιά, ο Αντ. Ρελλάς και η Ιωάννα Κοντούλη θα μιλήσουν στα Καλάβρυτα, ώρα 7 μμ στο Τουριστικό Περίπτερο. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υποψήφιος της Αριστεράς για την προεδρία της ΕΕ Nico Cue και η αν. Υπ.Εξ. Σία Αναγνωστοπούλου.







 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στις 26 Μάη η Δεξιά θα υποχωρήσει σε όλη την ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: