ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Υποδέχθηκαν με θέρμη τον Αλέξη και στην Καρδίτσα


 


Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες κατά τις περιοδείες του Πρωθυπουργού είναι από τα φαινόμενα που έτεινε να πιστέψουμε πως δεν θα τα ξαναβλέπαμε,  εάν ακούγαμε  τα μέσα της διαπλοκής, μα τώρα κόσμο ξεχύνεται να τον προϋπαντήσει με αγκαλιά ανοιχτή.


Θέρμη υποδοχή -παρόμοια με εκείνη της Άρτας και των Τρικάλων, επεφύλαξαν και οι κάτοικοι της Καρδίτσας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αυτήν την ώρα πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη τους.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας περπάτησε στον πεζόδρομο μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα κάνει ομιλία. Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε αρκετές φορές, συνομίλησε με τους πολίτες και φυσικά δεν έλειψαν οι σέλφι. Επίσης, σταμάτησε στο εκλογικό κέντρο του Φώτη Αλεξάκου, νυν δημάρχου που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.



 







Δεν υπάρχουν σχόλια: