ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η συνοικία Ζαβλάνη δίνει την νίκη στον Γ. Ρώρο

Μία ανθοδέσμη περίμενε τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο πριν αρχίσει την ομιλία του στο κοινό από την συνοικία Ζαβλάνη, που τον περίμενε στο καφενείο Διονυσόπουλου.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα της συνοικίας, ενώ ο δήμαρχος Πελετίδης αδιαφορώντας γι αυτά, δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στο πέρασμα της κομματικής γραμμής, εις βάρος της πόλης!



Το θυμήθηκε ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός που παραβρέθηκε και χαιρέτησε την επιτυχημένη εκδήλωση του συνδυασμού ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ μπροστά από το καφενείο της συνοικίας. Έχουμε συναντηθεί και παλιότερα εδώ, αλλά τότε δεν είχαμε τόσο κόσμο. Τούτη τη φορά δίνεται το έναυσμα της ελπίδας για να βρεθεί το ψηφοδέλτιο μας στον δεύτερο γύρω των εκλογών. Διότι όπως τόνισε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος κανείς δεν πρόκειται από τους υποψηφίους δημάρχους να συγκεντρώσει  το 50% συν 1 στην πρώτη Κυριακή.

Ο Γιώργος Ρώρος περιστοιχιζόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του έφθασε στον τόπο της ομιλίας του και μία ανθοδέσμη τον περίμενε εκεί, όπου του απονεμήθηκε πριν ξεκινήσει. Τον περίμεναν όμως και τα παράποναν των κατοίκων. Που ξεκινούσαν από τα πεζά θεματα της καθημερινότητας μέχρι τα κορυφαία, έως και την εγκατάλειψή τους από την δημοτική αρχή

Από αυτά που άπτονται της Ανάπτυξης μέχρι τις θέσεις εργασίας που μπορεί να δημιουργηθούν αλλά, όπως είπε ο ίδιος, με ευθύνη του Δήμου  χάνονται διότι δεν υπάρχουν μελέτες, ώστε να υποβληθούν σχέδια και να απορροφήσει ο Δήμος οικονομικούς πόρους που θα χρησιμοποιηθούν για απασχόληση.

Μίλησε για 33 προγράμματα, που από αυτά ο Δήμος Πατρέων έχει απορροφήσει πόρους ελάχιστους από τρία μόνον προγράμματα. Αντιθέτως ενώ θα περίμενε κανείς να αξιοποιήσει το Καρναβάλι της πόλης και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, ασχολείται  η πόλη λίγες ημέρες πριν και μετά και κατόπιν περιμένει τον επόμενο χρόνο πάλι.

Αναφέρθηκε στην κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων πια,  όπου Μάη και Νοέμβρη   καταργούνται δύο Κυριακές, αλλά και στην εξαγγελία Μητσοτάκη για επτά ημέρες την εβδομάδα εργασία.

Μίλησε για το Κέντρο Εμπορίου που απέφερε 1,9 εκ. ευρώ στην πόλη και θα ήσαν περισσότερα εάν το επίσπευδε ο Δήμος, για το φυσικό αέριο που είναι απαραίτητο στοιχείο για την προσέλκυση επιχειρήσεων, για την ανακύκλωση στην πηγή, σε συνδυασμό με τον σταθμό μεταφόρτωσης στην Ξερόλακκα, αλλά και την μεταφορά των υπολειμμάτων στο εργοστάσιο του Φλόκα, που πρέπει να κατασκευασθεί άμεσα.

Επίσης αναφέρθηκε στο φράγμα του Πείρου, που ο Δήμαρχος αρνείται πεισματικά να το παραλάβει, στο δίκτυο G5 υψηλών ταχυτήτων  διαδικτύου, αλλά και στην επαναστατική γυμναστική του Δημάρχου, ένδειξη της οποίας είχαμε πρόσφατα με την συνεύρεση με τον Αμερικανό πρέσβη για την κοπή κορδέλας εγκαινίων του ξενοδοχείου πρώην Μωρέας, ενώ πριν μερικούς μήνες κρέμαγε πανό στο ΜΛΤ  και τον εκήρυττε ανεπιθύμητο! 

Μίλησε για υποκρισία του Δημάρχου, που προέρχεται από τα πολιτικά αδιέξοδα που του δημιουργεί η κομματική του προσκόλληση και είναι εις βάρος της πόλης!

Τέλος στηλίτευσε την τακτική της εμπορίας ελπίδων προς τους συμβασιούχους του Δήμου, που τους ωθεί να καταφεύγουν στα δικαστήρια και  να ξοδεύονται αντί να συμβάλλει στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο Γιώργος Ρώρος με την αντιστασιακή αγωνίστρια Γιώτα Ζέβλα.


Κι αφού απένυμε εύσημα στην «ψυχή» της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζαβλάνη, την αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης Γιώτα Ζέβλα, έκλεισε την ομιλία του με την παρότρυνση: «Να την ψηφίσετε για να βάλει τα θέματα της συνοικίας σας στο δημοτικό συμβούλιο. Περπατήσαμε στη συνοικία σας και είδαμε την εγκατάληψη».

Τον Γιώργο Ρώρο συνόδευσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μέρος δημοτικών συμβούλων και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σπαρτινός και Α. Ριζούλης που χαιρέτησαν την εκδήλωση 
 











Δεν υπάρχουν σχόλια: