ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Στα Σύνορα νέο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας

Το νέο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Άνω Πόλης, από αύριο ξεκινά κανονικά την λειτουργία του, αφού πρώτα θα σκεπαστεί η ταμπέλα του προηγούμενου χρήστη.




Από αύριο ξεκινά η λειτουργία του. Θα διαθέτει  το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου


Λάμπρος Λαμπρόπουλος και Σπύρος Γεωργάκης, επί τω έργω.
Το θερμόμετρο ανεβαίνει, τα κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δραστηριοποιούνται στην Αχαΐα, αλλά ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα της την Πάτρα, όπου ένα ακόμη εκλογικό κέντρο έκανε την εμφάνισή του, από σήμερα.

Και εάν κρίνουμε από την εκλογική διαδικασία του Σεπτεμβρίου 2015, το κλίμα  που διαμορφώνεται είναι σημαδιακό για την περιοχή.

Στην Άνω πόλη της Πάτρας, στην συνοικία Σύνορα, έναντι του στρατοπέδου ΚΕΤχ, και στον αριθμό 61α ξεπήδησε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, από το οποίο μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι του χώρου ψηφοδέλτια.

Εκεί θα πάρετε πληροφορίες για το πως και που θα ψηφίσετε και θα βρείτε τα ψηφοδέλτια που θέλετε. Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου. Ένα με τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και άλλο ένα ψηφοδέλτιο με τους διαμερισματικούς συμβούλους του Ανατολικού διαμερίσματος, πέφτουν σε διαφορετικές κάλπες.

Η συντρόφισσα ιδιοκτήτρια του κτιρίου ευγενώς φερόμενη προσφέρθηκε ολόψυχα για την δημιουργία του Στεκιού των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ και των συμπαθούντων του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ένα μικρό πρόβλημα είναι μέχρι την κάλυψη της ταμπέλας, του πρώην ενοικιαστή, που δραστηριοποιούνταν εκεί έως πριν μερικά χρόνια και την τοποθέτηση αυτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως με την συνδρομή του σ. Αποστόλη Σταθόπουλου θα τακτοποιηθεί και αυτό.

Την ώρα που η συσπείρωση της ΝΔ πιάνει ταβάνι, φθάνοντας το 80%, στον ΣΥΡΙΖΑ, απ' ότι φαίνεται με τις ογκώδεις ανοιχτές συγκεντρώσεις που κάνει, η συσπείρωση των κομματικών μελών που είχε ξεκινήσει από 55% πριν ένα μήνα, τώρα φθάνει στο 70% και έχει περιθώρια ακόμη να ανέλθει, λένε οι αναλυτές των δημοσκοπικών ευρημάτων του χώρου.   






Δεν υπάρχουν σχόλια: