ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αλ. Τσίπρας: Η άμεση διαπροσωπική σχέση με τον κόσμο μου είχε λείψει


Η άμεση διαπροσωπική σχέση με τον κόσμο μου είχε λείψει παραδέχθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για τις συγκεντρώσεις της προεκλογικής περιόδου στην αρχή μιας συνέντευξης εφ' όλης της ύλης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 


Μπήκαμε σε μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση, συγκρουστήκαμε καταφέραμε και υλοποιήσαμε μια δύσκολη συμφωνία προστατεύοντας παράλληλα τους πιο αδύναμους, ενώ όπως πρόσθεσε η συμφωνία αυτή τέθηκε στην κρίση του ελληνικού λαού στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Το μέλημα μιας κυβέρνησης που θέλει να στηρίζεται στους πολλούς θέλει να μετατρέψει την ευημερία των αριθμών και σε ευημερία των ανθρώπων. Η άλλη πλευρά θέλει να προστατέψει κάποιους λίγους. Δεν τον κατηγορώ για την ταξική του επιλογή τον κ. Μητσοτάκη, αλλά για τις πολιτικές του ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος σε αυτό το άλλο σχέδιο ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι: Τα δημοσιονομικά είναι αυτά που είναι αλλά ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η 13η σύνταξη είναι ανέφικτη ενώ εγώ πιστεύω ότι θα κινηθεί η αγορά γιατί ο συνταξιούχος θα το δώσει στο παιδί του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: