ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ακους εκεί, να τον υποχρεώσουν τον άνθρωπο!


Έβαλαν τον Πελετίδη να κόψει την κορδέλα  μαζί με τον εκπρόσωπο του ιμπεριαλισμού και τώρα ο Ρώρος του το κοπανάει!

Για άθλιο ψέμα και αισχρή βρωμιά έκανε λόγο ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με βρισιές δηλαδή που φθάνουν στα  άκρα, απαντώντας στην είδηση  που διακίνησαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αλλά ο Γιώργος Ρώρος δεν παύει να του το κοπανάει. Προχθές στο Ζαβλάνη πάλι το ξαναζέστανε το θέμα και εκτός των άλλων, κατηγόρησε το δήμαρχο για διπλοπροσωπία
 
Ο λόγος για τα εγκαίνια του   ξενοδοχείου πρώην Μωρέας  στις 17 Μαΐου, που ο Δήμαρχος Πελετίδης  έκοψε την κορδέλα  μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη Πάιτ, ο οποίος πρέσβης για δικούς του λόγους ανέβασε φωτογραφίες  στο προσωπικό του τουΐτερ και τροφοδότησε την αίσθηση που προκάλεσε αυτή η ασυνήθιστη πράξη του δημάρχου.

Ακολούθησαν οι σμπίροι του κόμματος που θορυβήθηκε ενόψει εκλογών, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και από δώ άρχισαν τα τρολ να κογιονάρουν και τον ίδιο τον Δήμαρχο που δικαιολογείται με την απάντησή του ως άγουρο σχολιαρόπουλο.

Πριν παρουσιάσω ένα από τα τρολ κι αφού προσπεράσω τις υπόγειες διαδρομές στις οποίες όπως μαθαίνω κάποιοι από τους σμπίρους κάνουν τα έντερά τους λόγια εναντίον μου, δημοσιεύω την απάντηση του Δημάρχου.

Στη δήλωσή του ο δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλών :

«Ως Δήμαρχος Πατρέων, δέχτηκα πρόσκληση για τα εγκαίνια του πρώην «Μορέα», ενός ιστορικού ξενοδοχείου της πόλης, που μετά από δεκαετίες πήρε και πάλι ζωή και ανταποκρίθηκα.
Ο Δήμος δεν είχε καμία εμπλοκή για τους προσκεκλημένους στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Είναι άθλιο ψέμα κι αισχρή βρωμιά, αυτό που διακινούν από το πρωί σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκαινίασα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη το ξενοδοχείο.
Δεν τον υποδεχθήκαμε ούτε θα τον υποδεχθούμε, γιατί η στάση μας είναι διαχρονική και σταθερή. Παλεύουμε με συνέπεια και για δεκαετίες ενάντια στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές ενάντια στους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. Ενάντια στην μετατροπή της χώρας και της περιοχής μας σε μια απέραντη Αμερικανονατοϊκή βάση, να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο».

Και με αφορμή την κριτική που υπέστη για την ανακολουθία του από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Ρώρο της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, που αποκάλυψε  το θέμα, ο Κώστας Πελετίδης αντί να απαντήσει ίσια και σταράτα το έριξε στην... επανάσταση πετώντας την μπάλα εκτός γηπέδου, συνοδεία ύβρεων!

Πελετίδης: Τραβάτε με κι ας κλαίω

Διαβάστε τώρα και το παρακάτω τρολ:

Έχω γράψει  ότι θα ήθελα να μην ασχοληθώ άλλο και να μην απαντήσω, αλλά επειδή τίθεται θέμα προσωπικό, θα παραβιάσω τον όρο που έβαλα, καθότι κάποιοι υποκρινόμενοι βγαίνουν από τα ρούχα τους! 


Να μην βγουν από τα ρούχα σου. Να κρυφτούν μέσα σε αυτά, για να μην τους βλέπουν όσοι πίστεψαν τα φούμαρα του αντιαμερικανισμού του αγωνιστή κομμουνιστή δημάρχου. 

Αλλά νωρίτερα να απαντήσουν: Ήταν ή δεν ήταν εκεί ο Πελετίδης με τον ανεπιθύμητο; Πάντως για μένα το ότι έκοψε την κορδέλα με τον τυχαίως παραβρεθέντα εκεί στο Μωρέα Αμερικανό Πρέσβη, δεν είναι πρόβλημα. 

Μάλιστα πληροφορίες δικές μου λένε ότι ο Πρέσβης βγήκε από το δωμάτιό του με σκοπό να πάει (συγγνώμη για το αδόκιμο της λέξης)  για... κατούρημα στη θάλασσα, στη Μαρίνα, αλλά εκεί σε αυτήν την έξοδο έγινε η ζημιά. 

Τον βρήκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου και του ζήτησε να εξυπηρετήσει την κατάσταση γιατί φοβόταν πως ο Πελετίδης -που είναι γνωστός αρνητής της καπιταλιστικής ευζωίας- μήπως αρνηθεί [να σκεφτείτε ότι μήτε θαλάσσιο λουτρό δεν έχει κάνει εκεί στην παραλία των Αραχωβιτίκων, που αγόρασε το 2013 εν μέσω οικονομικής κρίσης, το... κωλόσπιτο (σ.σ.: κατά τον Βαγέλα) η σύζυγος]. 

Έτσι τον έβγαλε ακατούρηστο στην πόρτα, αλλά πράκτορες του καπιταλισμού ειδοποίησαν τον αναθεωρητή Κάουτσκι Ρώρο και να τι έγινε, 

Έδωσαν και στον κυρ Κώστα εκείνο το παλιοψάλιδο με μαγνήτη και να πως έγινε η ιστορία. Ούτε μπορούσε να το ξεκολλήσει από τα χέρια του, αφού το πήρε και κοιμήθηκε το βράδυ μαζί του, μήτε τον άφηνε και ο Πρέσβης που τον έπιανε από το μανίκι, μην φύγει; 

Μέχρι που άστραψαν εκείνα τα φλας, τα πήρε ο Πρέσβης τα αποτελέσματα του φακού και αφού τα ενέκρινε το Στεητ Ντηπάρτμεν είπε τώρα είναι ευκαιρία που μου την πλακόστρωσες (την αυλή) να στην πλακοστρώσω τώρα εγώ! 

Αλλά, όταν είσαι δογματικός στην πολιτική, αυτά παθαίνεις. Το πανό του Δεκεμβρίου γέννησε το πρόβλημα και όχι το μαγνητισμένο ψαλίδι του Μαΐου. Κι όσο κύριοι σμπίροι τον δικαιολογείτε τον δήμαρχο Πελετίδ, τόσο τον εκθέτετε. 

Και υπόψη ότι η αυτοκριτική είναι δείγμα παλικαριάς, αρκεί να συνοδεύεται από ειλικρινή συγγνώμη. Δεν είμαστε στο 1940, μήτε στην εποχή του γκρα. Και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: