ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Με εξωστρέφεια η συνεργασία Δήμου- Μητρόπολης



Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο είχε σήμερα Δευτέρα, ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος. 


Στη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας του Δήμου Πατρέων με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών τόσο για την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν στην ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας, όσο και δράσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού με εξωστρέφεια και στόχευση.
Με ρεαλιστικό -κι όχι επί χάρτου- πρόγραμμα
Μετά από δέκα θεματικές εκδηλώσεις που διεξήχθηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κι αφού προηγήθηκε διαβούλευση με τους πολίτες, αλλά και τους εκπροσώπους των φορέων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ καταθέτοντας τις προτάσεις και τις ιδέες τους αναρτήθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού στην ιστοσελίδα της παράταξης.
Από εκεί πλέον κάθε Πατρινός μπορεί να ενημερωθεί και να καταθέσει τις απόψεις του. Είναι σημαντικό ότι το πρόγραμμα της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ προήλθε μέσα από την ίδια την κοινωνία και τους φορείς και δεν αποτελεί σχέδιο επί χάρτου που συνέταξαν τεχνοκράτες, επαναλαμβάνοντας τετριμμένες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: