ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Κατάρες Πελετίδη στο Ρώρο, που διώχνει το φίλο Πάιτ

Η νέα εκδοχή του πανό που ανάρτησαν οι της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου για να κατηγορήσουν τον Δήμαρχο Πελετίδη για ... αντιαμερικανισμό!

Γι αυτό και η αγανάκτηση του Δημάρχου Πατρέων εναντίον του υποψηφίου της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, για τις καταγγελίες που έκανε! 


Ακούστε τώρα τι κυκλοφορεί στην πιάτσα των μικρών. Κι αν έχουν το Θεός τους δηλαδή, να μας πουν που το στηρίζουν;



Λένε λοιπόν ότι: Δεν μπορεί το βράδυ να σηκώνεις αντιαμερικανικό μπαϊράκι για την συμμετοχή του Αμερικανού πρέσβη στον Ποδηλατικό Δρόμο Θυσίας για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τους Ναζί το 1943, που στο κάτω-κάτω της γραφής είναι μία αθλητική εκδήλωση. 



Τέτοιες τελούνταν από τα χρόνια της Αρχ. Ολυμπίας, τότε που γινόταν ανακωχή εμπολέμων κρατών και όχι στηλιτεύσεις των αντιπροσώπων τους. Δεν μπορεί λοιπόν το βράδυ να είσαι με τον παπά, να στηλιτεύεις ως φιλοαμερικανούς και φιλοΝΑΤΟϊκούς όσους εσύ κρίνεις και το πρωί να παθαίνεις έρωτα με τον αποδιοπομπαίο.



Να ξαναβρίσκεις το φως σου και να μετατρέπεσαι σε ζευγά και μάλιστα μέσα στον ναό αυτών που έχουν το πουγκί γεμάτο! Διότι είναι λιγάκι άκομψο.



Διότι ο λαός μας λέει: Ή παππάς-παππάς ή ζευγάς-ζευγάς! 

Γι αυτό και η κατάρες Πελετίδη εναντίον του Γιώργου Ρώρου, που διώχνει το φίλο Πάιτ, με τις καταγγελίες που έκανε!



Τώρα πάλι θα πείτε ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει προφασιζόμενος προσωπικό ζήτημα και αν ήθελε να εγείρει και θέμα ηθικής. Δεν το έκανε και ανέχτηκε την συνεύρεση, έκοψε και την κορδέλα. Επικαλέσθηκε και δικαιολογίες σαν τα μικρά παιδιά!



Αλλά σε τέτοια υποκρισία ο κ. Πελετίδης μας έχει συνηθίσει από τον καιρό που αποκαλύφθηκε η παρανομία του... κωλόσπιτου, που έλεγε και ο Βαγγέλας του ΠΑΣΟΚ, για τη βίλα Παπανδρέου στην Εκάλη!



Εν προκειμένει περίπτωση την ιδιοκτησία στα Αρχωβίτικα, που την αγόρασε η γυναίκα του, όταν αυτός έλειπε ταξίδι στον... Άρη. Και που αντί έστω ως αναγνώριση της παρανομίας, να τραβηχτεί στα όριά του, αρνείται ακόμη και να παραδώσει τους χάρτες των οριογραμμών, του Δήμου, που ζητά η υπουργός Παπανάτσιου, για να εφαρμοσθεί η απόφαση του Δήμου Ρίου, για τα ακίνητα που παρανόμως έχουν χτιστεί κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.



Αυτά και με την διευκρίνιση για το ζήτημα της φωτογραφίας που είχε αναρτηθεί στο ΜΛΤ και που είναι παραποιημένη για λόγους τρολαρίσματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: