ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Πρόσκληση Κούλη στους αποχωρήσαντες από την ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Σκοπεύει στην κατάργηση της 13ης σύνταξης



"Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ, είπε σε συγκέντρωση οπαδών του στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Παράλληλα έξω από αυτό είχαν αντισυγκέντρωση εξωκοινοβουλευτικοί, υποστηρικτές του Κουφοντίνα.

 
«Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

Σχόλιο του ΓΤ του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Μητσοτάκη

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Πάτρα: «Ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα πως τον ευχαρίστησε προσωπικά συνταξιούχος, για τη 13η σύνταξη, την οποία νομοθέτησε η κυβέρνηση».

 Ο κ. Μητσοτάκης, βέβαια, ξέχασε να τον ενημερώσει ότι ο ίδιος σκοπεύει να την καταργήσει, αφού δεσμεύθηκε μόνο για τις 12 συντάξεις.

 Πάντως, κάτι θα ήξερε ο συνταξιούχος που τον ευχαρίστησε. Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και την επόμενη τετραετία, δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα.


Ο Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ "να επιστρέψουν σπίτι τους".

Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.

Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά, είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. "Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση".

«Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: