ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δήλωση Αν. ΥΠ.Εξ. Σίας Αναγνωστοπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ


Οι δηλώσεις ικανοποίησης των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας στη Μακεδονία μετά την ψήφιση του νόμου για την εγκατάσταση συνοριακού σημείου διέλευσης στον Λαιμό της Λίμνης Πρέσπας, που εκφράζονται με τον πιο θερμό τρόπο, αποδεικνύουν περίτρανα ότι έφτασε η στιγμή για να δούμε στην πράξη το όφελος από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μας γεμίζουν ικανοποίηση για τις προσπάθειες που  έκανε η κυβέρνηση για να φτάσουμε σε αυτή τη Συμφωνία.


Ο διασυνοριακός σταθμός που θα ενώσει τον Λαιμό Πρεσπών στην Ελλάδα και τη Μάρκοβα Νόγκα στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας απαντά σε ένα αίτημα 50 και πλέον χρόνων, ένα αίτημα που γίνεται πραγματικότητα χάρη στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Στη νέα εποχή που ξεκινά, ικανοποιείται οριστικά αυτό το χρόνιο αίτημα με τρόπο που θα απεγκλωβίσει την μεγάλη δυναμική που καταγράφεται στον τουρισμό, στον αγροτικό τομέα, στις πολιτιστικές ανταλλαγές που μέχρι χθες έβρισκαν εμπόδια σε κοντόφθαλμες λογικές εσωστρέφειας. 

Ο διασυνοριακός σταθμός στον Λαιμό Πρεσπών, όπως και αυτός που θα ενώσει τους Προμάχους Πέλλας με το Μεϊντέν στη Βόρεια Μακεδονία, είναι οι νέες γέφυρες φιλίας και συνεργασίας στα Βαλκάνια που οικοδομούνται με στέρεα υλικά και σχέδιο για ανάπτυξη, ευημερία, αλληλεγγύη και ειρήνη στη γειτονιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: