ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. γράφει πάνω ακύρωση της 13ης σύνταξης

«Η δυνατότητα της Ν.Δ. να μην κάνει ευάριθμες συγκεντρώσεις είναι παραπάνω από προφανής, στην Λάρισα πήγε σε μια μικρή πλατεία (Ταχυδρομείου) σε μία άκρη της, στα Χανιά δεν μπόρεσε να γεμίσει στο λιμάνι και κάνει συγκέντρωση όχι στην Αθήνα αλλά στο Περιστέρι» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.


Αλλά και στην Πάτρα, προτίμησε το κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, αντί της πλ. Γεωργίου, τόπου πολιτικών συγκεντρώσεων από πολλών χρόνων.

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι υπήρξε «μία τομή στην δημόσια συζήτηση με την ανακοίνωση των θετικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό. 

Ως τότε στόχος μας ήταν να αναδεικνύουμε το αντικοινωνικό πρόγραμμα της Ν.Δ. «μετά όμως την δήλωσή του Κυρ. Μητσοτάκη την Πρωτομαγιά για την 13η σύνταξη  ότι είναι ανέφικτη να καταβληθεί είχαμε αλλεπάλληλα κύματα ανάδειξης του αντικοινωνικού προγράμματος της Ν.Δ. Δυνάμεις που είχαν αδρανοποιηθεί από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε στο παρελθόν ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή και θα δώσουν την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη Κυριακή».

«Η αντιπολίτευση ψήφισε τα θετικά μέτρα αλλά λέει ευθαρσώς ότι θα τα καταργήσει συμπλήρωσε ο κ. Παππάς τονίζοντας ότι «τα ψηφοδέλτια πάνω γράφουν προγράμματα και όχι μόνο ονόματα υποψηφίων, το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. γράφει ακύρωση της 13ης σύνταξης».
Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. που εφαρμόστηκε τα χρόνια της κρίσης και βασίστηκε στην μείωση του κατώτατου μισθού και την αποδιάρθρωση της εργασίας απέτυχε καθώς αντί να δημιουργηθούν δουλειές όπως έλεγαν η ανεργία έφτασε στο 27%.
Τα δημοσιονομικά περιθώρια θα βελτιωθούν και στο μέλλον οπότε διασφαλίζεται η 13η σύνταξη. Αντίθετα ο κ. Μητσοτάκης όπως δήλωσε είπε ότι μπορεί να εγγυηθεί μέχρι την 12η.

Kατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: