ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Το είπε, θα κόψει την 13η σύνταξη ο Μητσοτάκης!

Πιστώθηκαν τα ποσά και άρχισε η καταβολή τους!


Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση:


«Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποτίμησε, για άλλη μια φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 


Κρυπτόμενος  πίσω από την αστεία δικαιολογία περί αφορολόγητου, μας είπε, όσο πιο σαφώς μπορεί, ότι θα κόψει την 13η σύνταξη, στην περίπτωση που θα πάρει την εξουσία.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει επανειλημμένως δεσμευθεί ότι το αφορολόγητο δεν πρόκειται να καταργηθεί, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Ταυτόχρονα, σε ένα κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού, επανέλαβε τα σχέδιά του για ένα ασφαλιστικό Πινοσέτ, και υποσχέθηκε ξανά την παράδοση της Δημόσιας Υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα και κλινικάρχες.

Οι πολίτες έζησαν την κατάρρευση και την κρίση που έφερε η ΝΔ,. Αντιλαμβάνονται για ποιων τα συμφέροντα εργάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Καταλαβαίνουν ότι το πρόγραμμά του είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το  ΔΝΤ.   Δεν θα του κάνουν τη χάρη».

Το απόγευμα της Παρασκευής πιστώθηκε η 13η σύνταξη

Το απόγευμα της Παρασκευής πιστώθηκε η 13η σύνταξη στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Το μεικτό ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση τη μηνιαία κύρια σύνταξη ως εξής:

α) Για ποσό έως και 500,00 ευρώ, σε ποσοστό 100%.
β) Για ποσό από 500,01 έως και 600,00 ευρώ, σε ποσοστό 70%.
γ) Για ποσό από 600,01 έως και 1.000,00 ευρώ, σε ποσοστό 50%.
δ) Για ποσό από 1.000,01 ευρώ και άνω, σε ποσοστό 30%.

Τέλος, το υπουργείο σημειώνει ότι αν το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις το ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση το άθροισμά τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, ξεκινά από σήμερα το απόγευμα η πίστωση της 13ης σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ποσά πιστώνονται από σήμερα το απόγευμα και θα είναι διαθέσιμα σταδιακά στους δικαιούχους, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου, με βάση τις διαδικασίες του συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ και των τραπεζών. Συνολικά, θα καταβληθούν 10 εκατ. ευρώ σε 33.853 δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες.

Επίσης, οι συντάξεις και τα επιδόματα Ιουνίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες την Τρίτη 28 Μαΐου. Το επίδομα στεγαστικής συνδρομής και το επίδομα ομογενών– προνοιακά επιδόματα που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018 – θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, θα καταβληθεί, επίσης, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου. Συνολικά, θα καταβληθούν 52,2 εκατ. ευρώ σε 255.603 δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: