ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Από λάθος είχε ανέβει στη ηλεκτρονική σελίδα του Open!



Ο εκτός τηλεοπτικού «αέρα» διάλογος μεταξύ του Πρωθυπουργού και της δημοσιογράφου, Έλλης Στάη, που μεταδόθηκε από εκπομπή του ΣΚΑΪ το βράδυ της π. Δευτέρας 12-2-2019, και προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου, από κοινωνικό μέσο δικτύωσης, καθώς εξοργισμένη μίλησε για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, αφήνοντας ενδεχόμενα ανοικτά, αλλά και το δημόσιο ερώτημα, που βρήκε όμως του λόγο της δημοσιοποίησής του.
 
Μετά από την εμφάνιση του βίντεο, η Έλλη Στάη – φανερά ενοχλημένη – έκανε λόγο για προϊόν υποκλοπής, ωστόσο ο παρουσιαστής απάντησε πως το βίντεο είναι αναρτημένο στο web tv του σταθμού, που το εξέπεμψε. 

Το βίντεο είχε ανέβει στη ηλεκτρονική σελίδα του Open, για λίγη ώρα και προφανώς μετά από παρέμβαση της Διεύθυνσης κατέβηκε, όπως αποκάλυψε σήμερα δημοσιογράφος στο Happy Day του Alpha. Και απ' ότι λέει η ίδια, το κανάλι γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο και μάλιστα ο άνθρωπος που το ανάρτησε, πιθανότατα κατά λάθος, έχει απολυθεί εδώ και καιρό.

Γεγονός όμως είναι ότι τελικά δεν επρόκειτο περί κλοπής, με αποτέλεσμα να εκτεθεί η οικοδεσπότης του συνεντευξιαζόμενου.

Στο βίντεο, ο Έλληνας πρωθυπουργός μπαίνει στο στούντιο και χαιρετά φιλικά τη δημοσιογράφο και οι κάμερες και τα μικρόφωνα καταγράφουν το στιγμιότυπο, που δεν είναι άξιο λόγου δημοσιοποίησης, εκτός και εάν χρησιμοποιηθεί από χαζοχαρούμενες κουτσομπολίστικες εκπομπές, από τις οποίες βρίθει το τηλεοπτικό φάσμα της ελληνικής τηλεόρασης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ:



Ωραία! Γελάσαμε όλοι... αλλά πως διέρρευσε;
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: