ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Δραγασάκης: Μέτρα για συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων



Χρειάζονται μέτρα και πολιτικές που θα ενισχύουν τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων, ανέφερε, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης.


«Χρειάζεται ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, στο οποίο η μικρή επιχείρηση, όχι μεμονωμένα, αλλά μέσω συνεργατικών σχημάτων, θα αποτελέσει βασικό πόλο ανάπτυξης. Είναι δικό μας θέμα να δούμε με τι κίνητρα, με τι θεσμούς μπορούμε αυτό να το πετύχουμε», είπε ο κ. Δραγασάκης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο «Εταιρικοί μετασχηματισμοί και εναρμόνιση του νομοθετικού πλαισίου με τις διατάξεις της Οδηγίας 2014/55/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 για την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων στο πλαίσιο δημόσιων συμβάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: