ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου
 
·        Σε παραλήρημα εμφυλιοπολεμικού μίσους και αντικομμουνισμού βρέθηκε  ο  Μ. Βορίδης, κατά την ομιλία του στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Κορινθίας, εκδηλώνοντας το γνωστό του μίσος για την Αριστερά Ο Βορίδης είναι συνεπής με τις ιδέες του. Αυτός ήταν, αυτός παραμένει.  Συνεπής στις αρχές του ως πρώην αρχηγού της Νεολαίας ΕΠΕΝ και του χουντικού Ελληνικού Μετώπου;

·        Αυτά βλέπουν ορισμένοι …ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ… και θέλγονται από την ιδέα συνεργασίας με τη Ν.Δ …
·        Θες και ονόματα ;
·        Από την κορυφή μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση …
·        Και μετά αναρτιούνται τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…
·        Ως πιο πετυχημένη Επίτροπος και ως καταλληλότερη διάδοχος του Γιούνκερ στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναδεικνύεται η Μάγκρετ Βεστάγκερ του ΕΛΚ, σε αντίθεση με το απογοητευτικό 4% που συγκεντρώνει στη σχετική ερώτηση ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ για την Προεδρία της Κομισιόν.
·        Τον Βέμπερ τον …επέβαλε ο Μητσοτάκης…
·        Μη γελάς…
·        Καλά…
·        Οι τελευταίες προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2019 έχουν αναθεωρήσει προς τα κάτω το ρυθμό μεγέθυνσης της Ευρωζώνης κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες (από 1,9% σε 1,3%), η πρόβλεψη για την Ελλάδα έχει αναθεωρηθεί προς τα πάνω κατά 0,2 μονάδες (από 2% σε 2,2%).
·        Οι συριζομαδούροι προχωράνε…
·        Οι μπολσοναρούροι αγκομαχάνε…
·        Από την «Κ»: Υπό το μικροσκόπιο των θεσμών βρίσκεται ακόμη η πρόταση αντικατάστασης του νόμου Κατσέλη για το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Παρόλο που οι θεσμοί δεν έχουν φθάσει ακόμα σε τελικά συμπεράσματα, δεν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης που έχουν στα χέρια τους, καθώς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετική για τους δανειολήπτες αφήνοντας τις τράπεζες ώς ένα βαθμό απροστάτευτες.
·        Από την «Κ»: Θετικές για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο χαρακτηρίζει η Deutsche Bank τις αλλαγές στον νόμο Κατσέλη, τονίζοντας πως αναμένεται να οδηγήσουν στη μείωση των στρατηγικών κακοπληρωτών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της γερμανικής τράπεζας, η Εθνική Τράπεζα θα επωφεληθεί περισσότερο από τον νέο νόμο, καθώς το 44% του χαρτοφυλακίου των μη εξυπηρετούμενων δανείων της (NPEs) αποτελείται από στεγαστικά δάνεια και ακολουθούν η Alpha Bank με το 34% και η Πειραιώς με 24%.
·        Να οργανωθείτε ρε παιδιά , άλλα η μία άλλα η άλλη…
·         Η  Deutsche Bank καταρρέει και   συμπαρασύρει ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα. Το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το κόστος διάσωσης αφορά αποκλειστικά τη Γερμανία, καθώς είναι πολύ μεγάλο για να καλυφθεί από ιδιωτικά κεφάλαια. Δηλαδή   θα κληθούν να το πληρώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι. Βέβαια με δεδομένο πως η Γερμανία έχει τον πρώτο λόγο μέσα στην ΕΕ, δεν αποκλείεται να βρει τρόπο να μετακυλήσει το κόστος και στις υπόλοιπες χώρες».
·        Οι Γερμανοί ξανάρχονται
·        Να μας τα πάρουν…
·        Στη Λάρισα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μίλησε  σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα την οικογένεια
·        Κοίτα ποια μιλάει για οικογένεια
·        Κάθε τρεις και λίγο σε …διάσταση…
·        Εντείνεται η κρίση   στην Αλβανία μετά τα βίαια επεισόδια του Σαββάτου στις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης.
·        Εντι , έχεις (Γ)Ράμ(μ)α
·        ο Χρήστος Τεντόμας  επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών «Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ» ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του και θα κατέβει στη μάχη με τον Μπακογιάννη.
·        Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζουν…
·        Πιστεύετε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τράμπ  μπορεί να εκπροσωπεί ρωσικά συμφέροντα; ρώτησε ο Άντερσον Κούπερ του CNN τον Άντριου Μακέιμπ στην διάρκεια της εκπομπής Anderson Cooper 360. Μακέιμπ.«Νομίζω ότι είναι πιθανό. Πιστεύω ότι γι’ αυτό αρχίσαμε την έρευνά μας και είναι πραγματικά ανυπόμονος να δω που θα φτάσει ο εισαγγελέας  Ρόμπερτ Μάλερ.
·        Νόμπελ «προδοσίας» θα του δώσουν…
·        Πολλάκης καλεί τον Στουρνάρα να ελέγξει και αλλά δάνεια όπως –σωστά- έκανε με το δικό του.
·        Και ο Στουρνάρας :…γιατί είσαι αξύριστος ρε;
·        Τώρα που φεύγεις το λες;…
·        Αφού το ΚΙΝΑΛ επιτίθεται στην κυβέρνηση …ΠΑΣΟΚ(συριζα)
·        Σημαίνει ότι το ίδιο ΔΕΝ είναι ΠΑΣΟΚ
·        Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd  επιτίθεται στον ακροδεξιό Ρίτσαρντ Μπράνσον και τη συναυλία που οργανώνει στα σύνορα με την Κολομβία για «ανθρωπιστικούς λόγους» . Μέχρι σήμερα "δεν υπάρχει χάος, ούτε δολοφονίες, ούτε φαινομενική δικτατορία" στη Βενεζουέλα, τόνισε. "Θέλουμε πραγματικά να μετατραπεί η Βενεζουέλα σε άλλο ένα Ιράκ ή σε Συρία ή σε Λιβύη; Εγώ δεν θέλω, ούτε ο λαός της Βενεζουέλας θέλει".
·        ….thetchers live a kinds alone
·        Την υποψηφιότητά του για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020 ανακοίνωσε κι επίσημα ο Μπέρνι Σάντερς, ο γερουσιαστής από το Βερμόντ που είχε συγκεντρώσει μεγάλη υποστήριξη το 2016.
·        Αγάντα γέρο μου και θα τους νικήσουμε αυτή τη φορά…
·        Αν ζούμε…
·                Η ΕΕ συζητά  την αναβολή του Brexit
·        Μέχρι να …ενηλικιωθούν Λαός και κοινοβούλιο…
·                Γ. Μπιτάκου, η φερόμενη εκπρόσωπος των διοργανωτών, για το ονοματολογικό, μπροστά στις σκάλες του κοινοβουλίου, και λίγο πριν το ξέσπασμα των εκτεταμένων επεισοδίων, να καλεί τον κόσμο να εισβάλει στο κτίριο για «να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας». «Να έρθουν εδώ πάνω, μην κάθεστε εκεί κάτω, για να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας που είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο» μετά ακολουθεί η προσπάθεια εισβολής ενώ στο βίντεο ακούγεται «ανοίχτε να μπούμε μέσα ρε»
·                Ελάτε να σας τρατάρουμε, νεραντζάκι;
·                Τηρήσαμε όλες τις διαδικασίες» απαντάει η Attica Bank για το δάνειο Πολάκη
·        Εμ , αυτά κάνετε και χαλάτε την πιάτσα ,των πιάστα…




Δεν υπάρχουν σχόλια: