ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τσίπρας: ΝΔ και ΚΙΝΑΛΛ μαζί δεν πρόκειται να βγάλουν ΠτΔ



Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ψηφίσουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γι’ αυτό κάνουν παιχνίδια με την προεδρική εκλογή κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή.


«Η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης, δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη θητεία του ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ίσως γιατί δεν θεωρεί ότι είναι καλός Πρόεδρος είτε γιατί έχει τάξει κάπου αλλού τη στήριξή του» είπε εμφατικά ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «επιχειρεί να μετατρέψει τη διαδικασία της Συνταγματικής αναθεώρησης σε παρωδία».

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθαρσώς δηλώσει ότι θα στηρίξει εκ νέου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πρ. Παυλόπουλο - κάτι που «επιμελώς αποφεύγει» να κάνει ο Κ. Μητσοτάκης.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας «ευελπιστεί ότι στην επόμενη βουλή θα έχει μαζί με το ΚΙΝΑΛ 151 βουλευτές και θα το αλλάξει, για να καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο, όχι τον Πρ. Παυλόπουλο που εμείς προτείνουμε αλλά κάποιον άλλον, ενδεχομένως κάποιο στέλεχος νυν ή σε αποστρατεία του ΚΙΝΑΛ. 

Αυτή είναι όλη η σκοπιμότητα και όλο το παιχνίδι που παίζετε».

«Όμως να ξέρει και ο Κ. Μητσοτάκης αλλά και το ΚΙΝΑΛ που τον ακολουθεί πιστά, πως ότι και να απεργάζονται σήμερα, όσα και να έχουν συμφωνήσει, όσες θέσεις να μοιράζονται μεταξύ τους προκαταβολικά, ακόμη και αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας, να ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να αγχώνονται. Με 90 βουλευτές που θα αθροίζουν μαζί και στη επόμενη Βουλή, Πρόεδρο δεν πρόκειται να βγάλουν» είπε χειροκροτούμενος ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: