ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Τα «Κοράλλια στα σκοτάδια» του Δημήτρη Δελέγκου



  Παρουσιάζονται σήμερα Παρασκευή 15/2

Η νουβέλα του Δημήτρη Δελέγκου με τίτλο «Κοράλλια στα σκοτάδια» παρουσιάζεται από τιςεκδόσεις «Το Δόντι» σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 8.30 μ.μ. στο θέατρο«Αγορά» (Καραϊσκάκη 149, Πάτρα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Φαίδρα Ζαμπαθά Παγουλάτου, ποιήτρια και η Αλεξάνδρα Μπουρτζίλα, φιλόλογος.

Η ιστορία του βιβλίου διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1930 σε μια αυστριακή πολίχνη, στα σύνορα με τη Γερμανία. Ο εβραίος κοραλλέμπορος Λέοναρντ Λεβί αποφασίζει να συμπληρώσει την επαγγελματική του επιτυχία, με την προσωπική ολοκλήρωση. Μόνο έτσι θα πραγματοποιήσει το όνειρό του, να δεικά ποτε τη θάλασσα. Η ιστορία όμως έχει άλλα σχέδια. Γι’ αυτόν και για ολόκληρη την ανθρωπότητα... Μια φανταστική ιστορία σε ένα δυστυχώς απόλυτα αληθινό περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Δελέγκος γεννήθηκε το 1969. Από τότε, πλην του χρονικού διαστήματος των σπουδών του, ζει και εργάζεται στην πόλη των Πατρών. Είναι παντρεμένος με την Αρχοντούλα Τσιντώνη. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Άγγελο και τον Νικόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: