ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Στ. Τζουμάκας: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εταιρεία «πλυντήριο ΑΕ»

Δριμύς κατά του ΠΑΣΟΚ ο Στέφανος Τζουμάκας, επιβεβαιώνει: Από το 1975 η Β΄ Αθηνών υπήρξε "εκτροφείο διαφθοράς"

Κανένα σχόλιο δεν έκανε ακόμη, ούτε ο Κ. Σημίτης, στην κατηγορία πως δεν υπήρχε πρωθυπουργός που να μη γνώριζε για τις ιδιωτικές επιχορηγήσεις των κομμάτων


Σφοδρή επίθεση σε ΚΙΝΑΛ και ΝΔ εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας σημειώνοντας πως όταν "οι πολιτικές δυνάμεις δεν στηρίζονται στο πρόγραμμα τους, αρχίζουν τα υποστυλώματα και η διαφθορά των στελεχών".

Για εκτεταμένη διαφθορά την περίοδο του 2000 έκανε λόγο στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Σκληρό Ροκ" του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο Στέφανος Τζουμάκας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος σε όσα είπε στην απολογία του ο Θόδωρος Τσουκάτος.

Σημείωσε πως όταν οι πολιτικές δυνάμεις δεν στηρίζονται στο πρόγραμμα τους, αρχίζουν τα υποστυλώματα και η διαφθορά των στελεχών.

Συμπλήρωσε ότι από το 1975 και μετά όλοι οι πρωθυπουργοί γνώριζαν από πού προέρχονταν τα χρήματα και τόνισε οτι η Β' Αθηνών υπήρξε “εκτροφείο διαφθοράς”.

Αποκάλεσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ “Πλυντήριο ΑΕ” και αναφερόμενος στην σιωπή από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, για όσα είπε ο κ. Τσουκάτος, αναρωτήθηκε αν υπάρχει αυτός ο πολιτικός χώρος.

Στο μεταξύ   η «βόμβα» που έριξε Θ. Τσουκάτος στην τελευταία δίωρη λεπτομερή κατάθεσή του, ότι μόνο «το 2000 οι χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ από εταιρείες έφθασαν τα 16 δισ. δραχμές» και «δεν ήταν μόνο η Siemens, ήταν και άλλες εταιρείες» έκανε εκκωφαντικό πάταγο. Όμως στη Χαρ. Τρικούπη... δεν άκουσαν και δεν σχολίασαν τίποτα. «Η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Παύλος Χρηστίδης. Πρόσθεσε ότι για το ζήτημα αυτό το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετηθεί όταν είχε προκύψει και πως «δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Σε μια περίοδο που το ΚΙΝ.ΑΛΛ. επιχειρεί να αντιστρέψει τις αρνητικές δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών, η υπόθεση διαφθοράς, που το στοιχειώνει και υπό τη νέα μορφή του, επανέρχεται στο προσκήνιο έπειτα από τόσα χρόνια και έρχεται να λειτουργήσει ως «απάντηση» στο ίδιο το κόμμα που επί μήνες αναζητεί «εξωτερικούς εχθρούς» στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει την καταβαράθρωσή του.

Κανένα σχόλιο δεν έκανε ακόμη, ούτε ο Κ. Σημίτης. Για εκείνον ο Θ. Τσουκάτος είπε ότι δεν γνώριζε για το επίμαχο ποσό του ενός εκατ. μάρκων της Siemens που μπήκαν στα “μαύρα ταμεία” του ΠΑΣΟΚ το 1999, κατά την κατηγορία, για να διατεθούν σε δωροδοκίες για τη σύμβαση «8002» με τον ΟΤΕ  (υπόθεση για την οποία είναι κατηγορούμενος), αλλά και πως δεν υπήρχε πρωθυπουργός που να μη γνώριζε για τις ιδιωτικές επιχορηγήσεις των κομμάτων. Ήταν ένα καθεστώς το οποίο «κανείς δεν ήθελε να ερευνηθεί. Ούτε το κόμμα μου, ούτε κανένα άλλο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: