ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ρήγας: Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι με τη Ν.Δ.


«Η Ν.Δ. θέλει συνταγματοποίηση των δημοσιονομικών, ακραίο νεοφιλελευθερισμό και να μην υπάρχει στο Σύνταγμα η προστασία των κοινωνικών αγαθών, της πρόνοιας και της εργασίας»


 «Η Ν.Δ. με το νεοφιλελευθερισμό. με την ακροδεξιά και εμείς με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του υπόλοιπου κόσμου. Αυτό αποτυπώθηκε και στις προτάσεις των δύο κομμάτων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας.

«Η Ν.Δ. θέλει συνταγματοποίηση των δημοσιονομικών, ακραίο νεοφιλελευθερισμό και να μην υπάρχει στο Σύνταγμα η προστασία των κοινωνικών αγαθών, της πρόνοιας και της εργασίας. Ό,τι θα υπάρχει στο Σύνταγμα να είναι προς όφελος της πλευράς που εκφράζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικούς κόσμους. Η Ν.Δ. με τον νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά αντίληψη εναντίον των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων» επισήμανε ο Π. Ρήγας μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Παράλληλα άφησε αιχμές για το ΚΙΝΑΛ για τη στάση του στη Συνταγματική Αναθεώρηση, καθώς αναρωτήθηκε πώς κόμματα που συμφωνούσαν σε πολλά από αυτά, σήμερα κάνουν πίσω, φέρνοντας ως παράδειγμα τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα με τις ταυτότητες. «Πρέπει να υπάρξουν συναινέσεις όταν συμφωνούμε στο βασικό πλαίσιο ώστε να προχωρήσουμε» υπογράμμισε ο Πάνος Ρήγας.
Για το άρθρο σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ, ενώ κατηγόρησε τη Ν.Δ. για ευτελισμό της διαδικασίας.

Ο Π. Ρήγας χαρακτήρισε ισχυρό το νέο πλαίσιο προστασίας της κατοικίας, κάνοντας λόγο για υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία. Όπως είπε, η ρύθμιση θα προστατεύει το μεγάλο μέρος των κόκκινων δανείων και της πρώτης κατοικίας κατά 85%.

Τέλος επανέλαβε ότι τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις και τόνισε ότι αυτά θα υπερασπιστούν.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: