ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Τα αγροτικά στο τραπέζι των συζητήσεων με υπουργούς

Στις δράσεις μείωσης του κόστους παραγωγής που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, είτε έχουν δρομολογηθεί είτε επίκεινται, αντιμετωπίζοντας τον πυρήνα των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Αραχωβίτης στη μαραθώνια συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.


Η σύσκεψη, υπό τον υπουργό, στην οποία συμμετείχαν η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ο. Τελιγιορίδου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σ. Φάμελλος, η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τ. Πετρόπουλος και αντιπροσωπεία των αγροτών των μπλόκων αποτελούμενη από 16 άτομα διήρκεσε περισσότερο από πέντε ώρες.
]
Υποδεχόμενος κατά τις 7 μ.μ. την αντιπροσωπεία των αγροτών ο υπουργός επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «το μοντέλο που θέλουμε είναι βασισμένο στην πρωτογενή παραγωγή, γιατί τα μοντέλα τα οποία εφαρμόστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν βασισμένα στην παροχή υπηρεσιών και στις άυλες επενδύσεις και στην πραγματικότητα έφεραν μια πλασματική ανάπτυξη, η οποία οδήγησε στη χρεοκοπία και στα Μνημόνια, που όλοι τα βιώσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: