ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η Ν.Δ. δεν είδε, ούτε άκουσε τον Άδωνι να απειλεί τους Εισαγγελείς


Μπορεί να γίνει κατανοητή η ιδιαίτερα δύσκολη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Νίκου Δένδια σαν καλείται να υπερασπιστεί τον κ. Γεωργιάδη, όταν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου του υπενθύμισε ότι «υπάρχουν στελέχη της Ν.Δ. που κατηγορούν από το πρωί ως το βράδυ στελέχη της Δικαιοσύνης». 

Υπέρβαλλε εαυτόν σήμερα στο  Open, όταν κάνει σαν να μην άκουσε ποτέ τις απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη κατά των Εισαγγελέων και της Δικαιοσύνης.

«Το λέω για να μην μένει στο τραπέζι ότι στελέχη της Ν.Δ. υβρίζουν την Δικαιοσύνη» είπε για να τον καλύψει και αντεπιτέθηκε "στα γρήγορα" πετώντας την μπάλα στο συνήθη στόχο... Πολάκη.

Η απαράδεκτη, εξωθεσμική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπό την πίεση της διερεύνησης των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας, όπως της Novartis εκθέτει τη Ν.Δ. αλλά κανείς δεν τολμά ούτε να την καταγγείλει, ούτε να μιλήσει για αυτή...

Ωστόσο ας τους τις θυμίσουμε και πάλι τις δηλώσεις του αντιπροέδρου για να δούμε τι σημαίνει "εξωθεσμικότητα", "παρακρατική διολίσθηση" και όλα τα σχετικά.

Κατ. Μπρ.- avgi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: 
Βέρτιγκο ο Άδ. Γεωργιάδης: Νέες απειλές κατά πάντων

Δεν υπάρχουν σχόλια: