ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Στο εδώλειο προσάγονται για την απάτη της Folli Follie

Τα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης σε βάρος τριών μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου και επτά στελεχών της Folli Follie, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν ήδη εντολές για απαγόρευση εξόδου τους από την χώρα.


Η δίωξη του οικονομικού εισαγγελέα στρέφεται κατά του ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου , της συζύγου του Κατερίνας, του γιου τους Γιώργου Κουτσολιούτσου, τριών μελών του ΔΣ της εταιρίας, του οικονομικού Διευθυντή της εταιρίας, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τον ισολογισμό του 2017 και του επικεφαλής του ομίλου στην Ασία.

Για τα ίδια πρόσωπα πριν λίγο καιρό εκδόθηκαν αποφάσεις του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, μετά από αίτημα του κ. Δραγάτση, για την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών τους, θυρίδων και όλων των χρηματοπιστωτικών προϊόντων που κατέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: