ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Παραλήρημα Γεωργιάδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 
«Ο... Ακενοτούμπο γεννήθηκε κάπου στην Αφρική»!

Άρχισε ο Μιχαλολιάκος, συνέχισε ο Τσουκαλάς και τη σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης! 

 
Σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα, δεν δίστασε να αμφισβητήσει το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, την ώρα που πρόκειται για τον σημαντικότερο «πρεσβευτή» της Ελλάδας στο εξωτερικό και έχει αναφερθεί επανειλλημένα σ' αυτόν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα!

Ο Γεωργιάδης δεν δίστασε να υποστηρίξει δημόσια ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι αρκετή για να χαρακτηρίζεται Έλληνας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας υποτιμητικά, καθώς ως νέος... Τσουκαλάς τον αποκάλεσε... «Ακενοτούμπο»! Ακόμη, αστοιχείωτος ως συνήθως, δεν γνώριζε καν ότι ο άσος του ΝΒΑ έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα δύο χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, στα Σεπόλια!

«Ο Ακενοτούμπο που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;» είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στο Blue Sky και αφού τον διόρθωσαν για το πώς ακριβώς λέγεται ο διεθνής μπασκετμπολίστας, συνέχισε απτόητος: «Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; 'Ο Έλληνας' τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι».

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: