ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Παν. Σκουρλέτης: Μεγάλη η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ


Να αντιστοιχηθεί με τις νέες ανάγκες της χώρας

Η μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα πρέπει να αντιστοιχηθεί με τις νέες ανάγκες με δεδομένο ότι έχουμε πλέον βγει από τα μνημόνια δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ. 


Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε πως είναι «θετικό ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις, ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις και επίσης παραδέχθηκε ότι την κύρια ευθύνη για την εξωτερική πολιτική έχει ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών».

Προσθέτοντας όμως ότι το πρόβλημα είναι όταν φτάνει στο σημείο να λέει ότι θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. 

Υπονομεύει τη συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ προτάσσοντας τη διαφωνία του και ξεχνώντας τους λόγους της κυβερνητικής συνεργασίας που ήταν η έξοδος από τα μνημόνια, η καταπολέμηση της διαφθοράς, κ.α., Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πολιτικό λάθος.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών βαδίζει προς την υλοποίησή της και υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος πέφτει σε μια μεγάλη πολιτική αντίφαση ενώ διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλειοψηφία για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και να μην διασαλευτεί η κυβερνητική πλειοψηφία.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας εξήγησε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τα τελευταία προηγούμενα χρόνια και αυτό δεν το λέει η ελληνική κυβέρνηση είναι μια πραγματικότητα που αναγνωρίζεται διεθνώς καθώς για τη η θετική προοπτική της ελληνικής οικονομίας διαβεβαιώνουν ξένοι παράγοντες και διεθνείς οίκοι.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: