ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πολάκης: Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...»

Απάντηση προς τον Μητσοτάκη

«Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών» γράφει στην διαδικτυακή του σελίδα στο fb ο αναπλ. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.


«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο Π. Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ και στον «αγαπημένο του αντιπρόεδρο» (σ.σ. Α. Γεωργιάδη) σημειώνει:

«Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλάδα στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να τιμωρηθούν αυτοί που κατέκλεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα!!

Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει..

Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...».

Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών


«Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ», ανέφερε μιλώντας χθες στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε: 


Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...». Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα».
Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είπε ότι στην Συνταγματική αναθεώρηση θα πρέπει να υπάρχουν πρόνοιες για την επιτάχυνση του χρόνου απονομής της Δικαιοσύνης και την παραχώρηση αδειοδοτικών αρμοδιοτήτων στις αποκεντρωμένες δομές του κράτους, στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Εάν δεν προβλεφθούν πολύ συγκεκριμένες αλλαγές στη λειτουργία του κράτους δεν πρόκειται να υπάρξει υλοποίηση αριστερού σχεδίου και παραγωγικής ανασυγκρότησης», κατέληξε ο κ. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: