ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Κι άλλο δωράκι στο δύστροπο βαφτιστήρι του Τσίπρα!

«Κατατέθηκε και είναι σε διαδικασία ψήφισης, η τροποποιητική διάταξη του Νομοσχεδίου, με την οποία παραχωρείται για 99 χρόνια στον Δήμο Πατρέων, η παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Η θετική αυτή εξέλιξη, είναι αποτέλεσμα των μακροχρόνιων αγώνων του πατραϊκού λαού», αναφέρει ο Δήμος Πατρέων στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει:


«Δεσμευόμαστε ότι μαζί με τον πατραϊκό λαό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κρατική χρηματοδότηση και αξιοποίηση της περιοχής υπέρ των αναγκών των δημοτών μας».

Τουτέστιν  καλά μας το δώσατε το παραλιακό μέτωπο, αλλά θέλουμε και λεφτά για την αξιοποίησή του. Όχι, δεν θέλουμε και Δήμαρχο, από αυτόν έχουμε! Αυτό είναι το νέο αφήγημα του ΚΚΕ για την παραχώρηση του θαλάσσιου προσώπου.
 

«Το σημερινό κείμενο παραχώρησης έχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο και αυτό είναι ο Λαός της Πάτρας... Κάθε λέξη αυτού του κειμένου κρύβει ώρες συνεδριάσεων, συσκέψεων, διεκδικήσεων,αγώνων... ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο λαός μαζί με την πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων κατάφερε να έρθει αυτό το κείμενο στη Βουλή... Ο λαός της Πάτρας σήμερα νίκησε...»

Τάδε έφη ΚΚΕ Πάτρας. Που στριμωγμένο διότι ο Αλ. Τσίπρας πραγματοποίησε την υπόσχεσή του και παρέδωσε το θαλάσσιο πρόσωπο, βγάζοντάς το από την γραφειοκρατεία, βρίσκεται σε δυσχερή θέση απολογίας για το νέο μεγάλο δωράκι που χαρίζει ο νουνός στο δύστροπο βαφτιστήρι του!

Από σήμερα εξαπολύονται οι σμπίροι του Κόμματος για να πείσουν ότι ο λαός τα κατάφερε. Αλλά από αυτόν τον λαό θέτουν σε εξαίρεση το βασικό υποκείμενο, τον εκπρόσωπό του των βουλευτικών εκλογών που σήμερα φέρθηκε έντιμα. Τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα!
 
Έτσι στο μότο του ΚΚΕ ο Κ. Πελετίδης δηλώνει: 

«Είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διεκδίκησης, στην οποία  είχε σημαντική συμβολή η Δημοτική Αρχή, με αντίστοιχου περιεχομένου αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, και οργάνωση κινητοποιήσεων. Είναι αποτέλεσμα των παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής με την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων, σε τμήματα του θαλάσσιου μετώπου που αποδόθηκαν στο λαό για χρήση, όπως είναι το Νότιο Πάρκο, κόντρα στα εμπόδια και στις διώξεις, όλο αυτό το διάστημα, εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών.

Δεσμευόμαστε ότι μαζί με τον πατραϊκό λαό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κρατική χρηματοδότηση και αξιοποίηση της περιοχής υπέρ των αναγκών των δημοτών μας. Αυτό δηλαδή που υλοποιήσαμε με το Νότιο Πάρκο, τις Παιδικές Κατασκηνώσεις της Πλαζ, το Πλατανόδασος, τον Κόκκινο Μύλο, και αλλού. Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να χαρατσωθεί ο πατραϊκός λαός για δράσεις αναψυχής και πολιτισμού.

Θεωρούμε αναγκαίο να επισημάνουμε αυτά, γιατί ήδη έχει κατατεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο «Κλεισθένης I», με τις ρυθμίσεις του οποίου οι όποιες ανάγκες των Δήμων θα καλύπτονται από την ανταποδοτικότητα και την επιχειρηματικότητα, που πλέον μονιμοποιούνται, με την εκμίσθωση δημοτικών χώρων και εκτάσεων σε επιχειρήσεις, στο τουριστικό κεφάλαιο, με ληστρικές παραχωρήσεις δημοτικής ακίνητης περιουσίας και προκλητικές διευκολύνσεις σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Θα διασφαλίσουμε την προστασία της δημόσιας περιουσίας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για κρατική χρηματοδότηση, για την αξιοποίηση  της  περιοχής  υπέρ των αναγκών του λαού της πόλης μας.

Έτσι, θα γίνει ολόκληρο το θαλάσσιο μέτωπο, χώρος αναψυχής και δραστηριοτήτων για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: