ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Κάτι συμβαίνει στην CBL της ΒΙΠΕ Πάτρας

Αιφνιδιαστικός έλεγχος με πολλά ερωτηματικά, σήμερα στην φαρμακευτιή εταιρεία CBL, της ΒΙΠΕ Πάτρας.


Αιφνιδιαστικός έλεγχος από υπαλλήλους του ΣΕΠΕ Πάτρας, σε μία αχαϊκή επιχείρηση που διακρίνεται για την καινοτομία της στον φαρμακευτικό τομέα!


Παρενέργειες του αποτελέσματος των εκλογών στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, που ώθησε γνωστούς συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ να βρεθούν εκτός Διοίκησης;

Κάτι τέτοιο αφήνεται να εννοηθεί, μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο από υπαλλήλους του ΣΕΠΕ Πάτρας σε μία αχαϊκή επιχείρηση που διακρίνεται για την καινοτομία της στον φαρμακευτικό τομέα.

Ο λόγος για την φαρμακευτική εταιρία CBL, που δραστηριοποιείται στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Την οποίαν, εάν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, είχε επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά τις ημέρες που διεξάγονταν στην Πάτρα το 6ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Κυκλοφορεί ακόμη, ότι αυτή η επίσκεψη του ΣΕΠΕ, έγινε καθ΄ υπόδειξη και στο πλαίσιο του ανταγωνισμού, εμπλεκομένων συνδικαλιστών του ΕΚΠ, υπό το κράτος θυμού και εκδίκησης.

Ήτοι, στην επιχείρηση,  νεαρή συνδικαλίστρια εργαζόμενη, που βρίσκετε σε διάσταση, κατηγορούμενη επί συκοφαντική δυσφημίσει, με γνωστό συνδικαλιστή της απελθούσης Διοίκησης του ΕΚΠ, έπεσε θύμα  αυτού του ελέγχου, λένε οι πληροφορίες.

Θα ήθελε κάποιος να πιστέψει ότι αυτός ο συσχετισμός  ελέγχου του ΣΕΠΕ και χθεσινών εκλογών του ΕΚΠ δεν έχει βάση, αλλά τούτο δεν είναι εύκολο, καθώς οι φήμες επιμένουν πως κάτι συμβαίνει !

Να υποθέσει κανείς  ότι ο Γραμματέας του ΣΕΠΕ και η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας είναι σε γνώση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: