ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Για τους χώρους του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου

Στιγμιότυπο από την παράδοση της απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Ε., που ενέκρινε το αίτημα να ζητηθεί από το Δήμο Πατρέων  η παραχώρηση χρήσης του συγκροτήματος του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου. Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας παραδίδει στον Κ. Πελετίδη Δήμαρχο Πατρέων.


Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας παρέδωσε στον Δήμαρχο Πατρέων το αίτημα για παραχώρηση

Τον  Δήμαρχο Πατρών Κώστα Πελετίδη επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 19 Ιουνίου, στο Δημαρχείο,  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας για να του παραδώσει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ενέκρινε το αίτημα να ζητηθεί από το Δήμο η παραχώρηση χρήσης του συγκροτήματος του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.
Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης με την χθεσινή του απόφαση το Σώμα επικύρωσε την εισήγησή του , μετά και την σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας, για την υποβολή του αιτήματος.
«Θεωρούμε πως η αναβάθμιση των χώρων του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου θα αναπτύξει και θα αναδείξει την ευρύτερη περιοχή, προσφέροντας οικονομική, πολιτιστική και τουριστική άνθιση.
Η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης θα αποδειχθεί καταλυτική, ώστε να αλλάξουμε την σημερινή γκρίζα εικόνα της περιοχής με τα εγκαταλελειμμένα κτίρια. Μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα και να αναπτύξουμε τη νότια πλευρά της Πάτρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κατσιφάρας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρέων παρέλαβε με ικανοποίηση το αίτημα του Περιφερειακού Συμβουλίου και τόνισε πως άμεσα θα το μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας συνόδευαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος  και με την ιδιότητα των νομικών ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος και  Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα άρσης κοινωνικών ανισοτήτων  Αναστασία Τογιοπούλου, καθώς και η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη και ο Αντιδήμαρχος Έργων και Καθαριότητας Χρήστος Κορδάς και η Διευθύντρια Αρχιτεκτονικού Έργου Δήμου Πατρέων Ελένη Αλεξοπούλου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: