ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Κ. Ζαχαριάδης: Θα συναντηθούμε με πρόσωπα που κρατούν στάση αρχών


«Όσους δε μπορούν να στοιχηθούν πίσω από την μικροκομματική στάση της κ. Γεννηματά»

 
Για τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ για το Μακεδονικό και τα ρήγματα που αυτή δημιουργεί στα κόμματα και το πολιτικό σκηνικό ευρύτερα μίλησε Στο Κόκκινο ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια θετική, δίκαιη και βιώσιμη συμφωνία «που ευνοεί το κοινό μέλλον και των δύο χωρών».
 
Σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τον βαραίνουν σοβαρές ευθύνες γιατί δεν έχει χειριστεί το θέμα με υπευθυνότητα, με συνέπεια ο πολιτικός λόγος να εκτραχύνεται. 
 
Για τη στάση της Κεντροαριστεράς και το διχασμό στα κόμματα που συγκροτούν τη συνομοσπονδία του Κινήματος Αλλαγής ο Κώστας Ζαχαριάδης σημείωσε: «Εμάς το πρώτο μας μέλημα είναι να λύσουμε το πρόβλημα προς όφελος της χώρας. Δε μας ενδιαφέρει το ανακάτεμα της κομματικής και εσωκομματικής τράπουλας. Βεβαίως, εκτιμώ ότι σε αυτή την προσπάθεια θα συναντηθούμε με πρόσωπα, με προσωπικότητες και χώρους που έχουν μια στάση αρχών στο συγκεκριμένο ζήτημα και δε μπορούν να στοιχηθούν πίσω από τη μίζερη και μικροκομματική τοποθέτηση της κ. Γεννηματά». 
 
«Καταλαβαίνω ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι όμηρος του κ. Σαμαρά. Η κ. Γεννηματά τίνος όμηρος είναι; Όταν μάλιστα το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα έβγαλε ανακοίνωση και καλεί όλα τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτό να στηρίξουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και η κ. Γεννηματά είναι η μόνη εξαίρεση. Και κάτι ακόμη, όταν εξελέγη η κ. Γεννηματά είπε ότι την χωρίζει άβυσσος με τον κ. Μητσοτάκη. Την πρόταση μομφής την ψήφισε με τη ΝΔ, στο Μακεδονικό συντάσσεται με τη ΝΔ, στην οικονομία με τη ΝΔ. Αυτή η άβυσσος που είναι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: