ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Στημένες διαμαρτυρίες κατά Κοντονή στα Γιαννιτσά

Ευ. Αντώναρος ο Μητσοτάκης να απαντήσει αν θα στηρίξει τη Συμφωνία

Επικαλούμενος «πολύ αξιόπιστες πηγές» πηγές στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος δηλώνει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα πειστεί» να ανακοινώσει σύντομα και δημόσια ότι «θα στηρίξει την κύρωση της συμφωνίας με τη γείτονα χώρα».


Θα πράξει δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, όσα ήδη «έχει πει κυρίως στους εκπροσώπους του Λαϊκού Κόμματος, σε κατ ιδίαν συνομιλίες και κλειστές συνεδριάσεις».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δημοσιοποιεί ο κ. Αντώναρος στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χθες σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος τού είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μητσοτάκης πρόσφατα, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, μας διαβεβαίωσε απερίφραστα ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπίσουν θετικά τη μελλοντική κύρωση της συμφωνίας, παίρνοντας μάλιστα ενεργό θέση»

Νεοδημοκράτες και χρυσαβγίτες  μαζί αποδοκίμασαν τον Στρ. Κοντονή

«Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, σήμερα στα Γιαννιτσά κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «περιθωριακές» τις ενέργειες αυτές και «ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε».
Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Κεντροδεξιά».

«Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Στ.Κοντονής στην οποία επισημαίνει ότι «η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί».

Ο ίδιος, σημειώνει δε, ότι «καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».

Ανακοίνωση για το εν λόγω περιστατικό εξέδωσε και η βουλεύτρια Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι «είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με την Χρυσή Αυγή».

«Το show που δόθηκε από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής» καταλήγει η ίδια.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: