ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Πάτρα: Αναβλήθηκε για αύριο η προσφυγή της ΠΑΣΚΕ

Για αύριο στις 9 το πρωί στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Πατρών, ορίστηκε από το Δικαστήριο η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τα οποία  είχαν προσδιοριστεί να συζητούνταν σήμερα  μετά από κατάθεση αίτησης της παράταξης  των συνδικαλιστών της πρώην ΠΑΣΚΕ του Εργατικου Κέντρου Πάτρας. 

Η συζήτηση έλαβε αναβολή 24 ωρών, μετά από αίτημα των παραπάνω συνδικαλιστών, που αποσκοπούν στο να μπλοκαριστούν οι προγραμματισμένες για τις 17 Ιουνίου εκλογές. 

Αφορμή γι αυτό αποτέλεσε η μεθοδευμένη αμφισβήτηση της ακύρωσης των 27 παρανόμων αντιπροσώπων της πρ. ΠΑΣΚΕ, η οποία στοχεύει στον εκφυλισμό των διαδικασιών και εφόσον καταστεί δυνατόν στον ορισμό νέας προσωρινής Διοίκησης. Έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας συγκεντρώθηκαν ελάχιστα μέλη 12 σωματείων του Εργατικού Κέντρου, προσκείμενα στην ΠΑΣΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: