ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Εζήλωσεν φήμη λήσταρχου Νταβέλη ο «Καραϊσκάκης»

Μεθαύριο Τετάρτη η απολογία του


 Εζήλωσεν φήμη λήσταρχου Νταβέλη ο «Καραϊσκάκης» (Κώστας Μπαρμπαρούσης) και βγήκε στο... κλαρί κατά την Πεντέλη. Αλλά ως ιμιτασιόν φυγόποινος, τα'κανε μούσκεμα και τον γράπωσαν λίγες ώρες αφ' ότου έφθασε στο ύψωμα της Αττικής. 


Δεν πρόλαβε να γίνει βοσκός στα πρόβατα της Νταού Πεντέλης, ούτε να... γευτεί την καλόγρια του ηγουμένου της, κατά την παράδοση, που θέλει τον λήσταρχο να δραστηριοποιείται και στον ερωτικό τομέα και μάλιστα με προτίμηση σε πριγκίπισσες.

Κατά πληροφορίες πρέπει να διανυκτέρευσε χθες σε οικία φίλου του χρυσαβγίτη - στο κοτέτσι ή σε στάνη, ως βοσκός και ο ίδιος δεν έχει διευκρινιστεί - και σήμερα το πρωί να έγινε η σύλληψή του. Πάντως σίγουρο είναι ότι τον... ράντισαν με ντι-ντι-τι, προτού τον βάλουν στο περιπολικό, για να μην γεμίσουν κοτόψειρες οι αστυνομικοί! 

Μετά από επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας και με την συνδρομή διαρκούς εντάλματος σύλληψης, σε περίπου δυο 24ωρα, από τότε που κάλεσε το Στρατό να επέμβει στην πολιτική ζωή της χώρας, συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική, μετά την ομιλία του στη Βουλή, με αφορή το συζητούμενο την Παρασκευή Μακεδονικό ζήτημα, αλλά παραδόξως βρέθηκε να τον καταδιώκουν περιπολικά της ΕΛΑΣ.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία βρέθηκε εκτεθειμένη μετά την διαφυγή του από τα χέρια της. Και φυσικά τους  ακολούθησε ως... κοτούλα, όταν του το ζήτησαν.

Μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μαζί με τον χρυσαβγίτη που τον φιλοξενούσε  και αναμένονται τα περαιτέρω, αφού θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να αποφασιστεί ο εγκλεισμός του μετά από συναπόφαση με τον ανακριτή. 

Μεθαύριο Τετάρτη, 20 Ιουνίου, θα απολογηθεί στον ανακριτή ο χρυσαβγίτης βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, με τηνν κατηγορία του κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας που τον βαρύνει. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον συνηγόρου του, κ. Κορατζόπουλο, η όλη υπόθεση αφορά μία «ατυχή επιλογή εκφράσεων που ενσωματώθηκαν στον λόγο του σε μία στιγμή θυμικής έξαρσης». Η φρασεολογία  «προφανώς είναι απρόσφορη να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται», ενώ «η αδυναμία της κατηγορίας είναι η υπερβολή της» τόνισε.

Σύμφωνα με τον σύνήγορό του ο κατηγορούμενος έχει ήδη ανακαλέσει «τις επίμεμπτες φράσεις», και μθα επαναλάβει αυτό «κατά τρόπο εμφατικό» θέτοντας τους πολιτειακούς παράγοντες «προ των ευθυνών τους». (Σ.σ.: Δηλαδή η Πολιτεία και δαρμένη και γ...).


Δεν υπάρχουν σχόλια: