ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ο Δήμος θα επιδοτήσει δύο επιπλέον δρομολόγια


Εκεί που οι ιδιώτες αρνούνται
Ο Δήμος Θήρας επιδοτεί με ιδία δαπάνη δύο (2) επιπλέον δρομολόγια την εβδομάδα κατά τις βραδινές ώρες, τα οποία θα εκτελούνται από Οία (Αμμούδι) προς Θηρασιά.
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τη Ρίβα προς το Αμμούδι στις 21.50 και από το Αμμούδι προς τη Ρίβα στις 22.00, ξεκινώντας από Τετάρτη 20/06 και  έως τέλη Σεπτεμβρίου.

Το κόστος των δρομολογίων θα καλυφθεί με δαπάνη του Δήμου Θήρας με στόχο την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της νήσου Θηρασίας με τη Σαντορίνη.Τα επιδοτούμενα δρομολόγια σταματούν στις 5.30 το απόγευμα, με αποτέλεσμα το νησί να είναι αποκομμένο από τον υπόλοιπο κόσμο και να δημιουργείται κοινωνικός και οικονομικός αποκλεισμός των κατοίκων της Θηρασίας. Επιπλέον οι Θηρασιώτες που απασχολούνται επαγγελματικά στη Σαντορίνη, αδυνατούν να επιστρέψουν στις κατοικίες τους.
Σε συνέχεια των παραπάνω, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έδωσε και αυτό με τη σειρά του την έγκριση του για τα επιπλέον μη επιδοτούμενα δρομολόγια την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: