ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Οριστικά πέντε άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Ν. Παππάς: Η Ελλάδα αποκτά επιτέλους τηλεοπτικούς σταθμούς με νόμιμες άδειες.


. Ν. Παππάς: «Η σημερινή μέρα αποτελεί μια ιστορική μέρα για τα τηλεοπτικά πράγματα στην Ελλάδα. Ο νόμος, το Σύνταγμα και οι αποφάσεις των δικαστηρίων εφαρμόζονται. Η ολοκλήρωση της προσπάθειας δημιουργεί αίσθημα δικαίωσης στους πολίτες και τους εργαζόμενους που απαίτησαν από την Κυβέρνηση να δημιουργήσει τις συνθήκες για την ιστορική αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας»



 Οριστικά πέντε άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς Σκάι, Star, Alpha, Antenna και Έpsilon, χορηγεί το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο με απόφαση της ολομέλειας που έλαβε σήμερα.

Για την αίτηση της “Τηλεοπτική Ελληνική” συμφερόντων Βρυώνη, το ΕΣΡ αποφασίζει την χορήγηση άδειας επίσης υπό όρους: ο υπό σύσταση τηλεοπτικός σταθμός οφείλει “να προσκομίσει έως 26/6 στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση με τραπεζικό δανεισμό του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για την μεταβίβαση των μετοχών της M.T.S HOLDING LTD από την εταιρεία A- ORIZON MEDIA LTD στην MARTINNADINE BOLLE και κατά προέκταση η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψήφιας”

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ

Με αφορμή την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για την ανακήρυξη των οριστικών, προεπιλεγέντων για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, υποψηφίων, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε:

«Η σημερινή μέρα αποτελεί, αναμφίβολα, μια σπουδαία, μια ιστορική μέρα για τα τηλεοπτικά πράγματα στην Ελλάδα.
Ο νόμος 4339/2015 και το Σύνταγμα εφαρμόζονται.
Οι αποφάσεις των δικαστηρίων εφαρμόζονται.
Μετά από 27 χρόνια ανομίας και παράνομης αξιοποίησης ενός δημόσιου αγαθού, του φάσματος,
μετά από τρία χρόνια επίμονων προσπαθειών να τεθεί ένα πλαίσιο νομιμότητας σε έναν άναρχο -κατ’ επιλογή, δυστυχώς, των προηγούμενων Κυβερνήσεων- χώρο,
η Ελλάδα αποκτά επιτέλους τηλεοπτικούς σταθμούς με νόμιμες άδειες.
Ο διαγωνισμός, τον οποίο ορισμένοι πολιτικοί χώροι δεν επιθυμούσαν να ολοκληρωθεί, προστατεύοντας συγκεκριμένα συμφέροντα, ολοκληρώθηκε.
Κάθε σταθμός οφείλει να καταβάλει το υψηλό τίμημα των 35 εκατ. ευρώ, να διατηρήσει 400 θέσεις εργασίας κατ’ ελάχιστο, να λειτουργεί σε σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις και, βεβαίως, να παράγει πρωτότυπο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα, όπως προβλέπει η πάρα πολύ αυστηρή νομοθεσία.
Η ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, η οποία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, δημιουργεί αίσθημα δικαίωσης.
Και σε όσους εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση και στους πολίτες, αλλά και στους εργαζόμενους που απαίτησαν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων  να δημιουργήσει τις συνθήκες για την ιστορική αυτή αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας.
Η στείρα άρνηση ηττήθηκε.
Η Πολιτεία ρύθμισε.
Η συνταγματικότητα νίκησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: