ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Επτά κέρδη από τη Συμφωνία με την π.Γ.Δ.Μακεδονίας

Από την προσωπική σελίδα στο fb, της Niki Baioy τα παρακάτω και ομολογώ ότι είναι από τα λίγα τεκμηριωμένα που ακούστηκαν για την Συμφωνία με τον λαό της ΦΥΡΟΜ. 

Αυτά όταν οι εθνικιστές της από δώ πλευράς, σε συνεργασία με τους χρυσαβγίτες και τους κάθε σποράς εθνικόφρονες έφθασαν στο έσχατο σημείο της πολιτικής ανηθικότητας να πλασάρουν ψεύτικες ειδήσεις, face mews κατα την σύγχρονη γλώσσα, με με στημένες φωτογραφίες διαβατηρίων, που δείχνουν ότι είναι... μακεδονικά. 

Κι αυτοί που τα διακινούν αυτά είτε είναι απληροφόρητοι είτε πληρωμένοι και εξυπηρετούν αυτούς που έχουν οικονομικά συμφέροντα από την επικράτηση της Εθνικοφροσύνης!

Προσέχτε τι πήραμε από την Συμφωνία:



Τους βάλαμε:
1. να κατεβάσουν αγάλματα
2. να αλλάξουν ονόματα αεροδρομιων και εθνικών οδών
3. να αλλαξουν τα βιβλία τους
4. να αλλάξουν το σύνταγμα τους
5. να αλλαξουν ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ
6. να υπογράψουν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
7. να στειλουν επιστολη σε ολα τα κρατη ωστε να τους αναγνωρίσουν ως Βορεια Μακεδονια
 

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι λογικό να μιλάμε για προδοσία... Εδώ κάποιοι αντίστοιχης νοημοσύνης, προσπάθησαν να δολοφονήσουν το Βενιζέλο, δυό μέρες μετά την συνθήκη των Σεβρών που παραχώρησε στην Ελλάδα την Ανατολική Θράκη και την Σμύρνη. 

Τελικά, ο λαός με την ψήφο του, τους επιβράβευσε και ο Βενιζέλος έχασε τις επόμενες εκλογές. Ανέλαβαν οι φιλοβασιλικοί-συντηρητικοί και μεσα σε 2 χρονια φερανε την Μικρασιατικη Καταστροφή!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: