ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Υπερφορτωμένος ο ΧΥΤΑ της Ανατολικής ΑιγιάλειαςΣυνάντηση Σίας Αναγνωστοπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων και εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων της Ανατολικής Αιγειάλειας για το θέμα του ΧΥΤΑ Αιγείρας, πραγματοποιήθηκε χθες. 

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου συναντήθηκε χθες Τρίτη 12.6.2018 με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Ευάγγελο Καπετάνιο και εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας για το θέμα του ΧΥΤΑ Αιγείρας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Καπετάνιου, οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας, εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον μεγάλο όγκο αποβλήτων που έχει συσσωρευθεί στον ΧΥΤΑ Αιγείρας. Ωστόσο το κύριο αίτημά τους  είναι να σταματήσουν να έρχονται επιπλέον απορρίμματα,  αφού ήδη ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτό που μπορεί να δεχτεί ο συγκερκριμένος ΧΥΤΑ. 
Ο Γενικός Γραμματέας αφού αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει από την πλευρά του, ζήτησε τις προτάσεις των κατοίκων και εξέφρασε την επιθυμία η δημοτική αρχή να προχωρήσει στα απαραίτητα ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ,  καθώς έχει μεγάλη ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση.
Από τη μεριά της η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει η προστασία της δημόσιας υγείας και πρότεινε να σταλούν ειδικοί επιστήμονες προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν ξεκινήσει τα έργα για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ, όπως ισχυρίζεται η δημοτική αρχή του τόπου. Στόχος όλων η εύρεση λύσης για την προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής.
Δημοσίευση σχολίου