ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η Συμφωνία των Πρεσπών σε εκδήλωση στην Πάτρα


Πολιτική εκδήλωση με θέμα «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – Τα οφέλη και οι προοπτικές για τα Βαλκάνια» είναι το θέμα εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας μεθαύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα του ΤΕΕ τμήμα Δυτ. Ελλάδας.
Αναλυτικότερα:
Η  ιστορική συμφωνία που υπογράφηκε την Κυριακή 17.6.2018 από τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ στις Πρέσπες είναι αποτέλεσμα μια πολύμηνης σκληρής διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δύο χώρες. Με τη συμφωνία αυτή ανοίγει ο δρόμος για την οριστική διευθέτηση μιας διένεξης που κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια και οδηγεί στην ειρηνική συνύπαρξη και την συνεργασία των δύο λαών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή αυτή την ιστορική συμφωνία διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα:
«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
 Τα οφέλη και οι προοπτικές για τα Βαλκάνια»
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μμ.
Στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  Τμήμα Δυτικής Ελλάδας , Τριών Ναυάρχων 40 , στη Πάτρα.
με ομιλητές την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Μπουρνού, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: