ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Καλά το είπε η Μπαζιάνα, ακόμη στα πόστα είναι η Δεξιά!


Ποιος ήταν ο αδέκαστος λειτουργός της «τυφλής» Δικαιοσύνης, που έγραψε στο fb του αθλιότητες που δεν συνάδουν με το ήθος του δικαστικού; Είναι αυτός που ήρθε ως συνέχεια της άθλιας φυλλάδας του χρυσαυγίτη που ζητούσε εκτελέσεις  στα 8 μέτρα, του άλλου θρασύτατου χρυσαυγίτη Αιτωλοακαρνάνα, που κρυβόταν ως κπότα μετά την επίδειξη κοκορομαχίας που ξεκίνησε, του βουλευτή της ΝΔ που επικρότησε μέσα στη Βουλή, του δημοτικού συμβούλου Παγγαίου, φωτογραφιζόμενου με τον Κυρ. Μητσοτάκη και παρουσιαζόμενου στο διαδίκτυο, περίπου σε ειδυλλιακό στιγμιότυπο κ.α.π.

Πρόκειται για τον Ανδρέας Καραφλός, τον εισαγγελέα που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο Siemens - ΟΣΕ. Επίσης, είχε διαχειριστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη Χριστοφοράκου, που δεν εκτελέστηκε ποτέ. Επιπλέον, βαδίζοντας στα χνάρια του  χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, μιλάει για "κομμούνια" από τα οποία "καταστράφηκε η χώρα" και πρέπει "να φύγουν", ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του Πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .

Άδικο είχε η Μπαζιάνα, που σε συνέντευξή της είχε πει: Ακόμη κυβερνάει η Δεξιά!

Η καραδεξιά θα έλεγα. Και λίγο είναι. Το σύστημα τόσα χρόνια φρόντισε να αφήσει τα αναχώματά του σαν υποχρεωθεί να ξεκουμπηστεί από τον κυβερνητικό θώκο, που από  την απελευθέρωση του 1944 και δώθε τον κατείχε και εναλλάσσονταν με τα δύο κόμματά του συνεχώς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: