ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ο Ανδρέας Καραφλός, ήταν ο εισαγγελέας που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο Siemens -ΟΣΕ . Ακόμα , είχε διαχειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη Χριστοφοράκου, που δεν εκτελέστηκε ποτέ. Επιπλέον, βαδίζοντας στα χνάρια του  χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, μιλάει για "κομμούνια" από τα οποία "καταστράφηκε η χώρα" και πρέπει "να φύγουν", ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του Πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .
·        Μας …καράφλιασε και κατά προσφιλή τους τακτική κρύφτηκε, σαν ζουλάπι…

·        Εύγε, είπε ο άδωνις στην κ. Γεννηματά
·        Είναι λόγος …αυτοκτονίας
·        Βέβαιο ότι η πατριδοκαπηλία  μεταδίδεται…
·        Παπαδημούλης: «Η αντίθεση της Φ. Γεννηματά στη συμφωνία για το Μακεδονικό, την φέρνει σε πλήρη αντίθεση με τους Ευρωσοσιαλιστές, ενισχύει την κρίση και τη συρρίκνωση του ΚΙΝΑΛ και προκαλεί τα συγχαρητήρια των ακροδεξιών».
·        Σοσιαλιστές ; Α, σοσιαληστές…
·        Ευάγγελος Αντώναρος :  Καθώς ο  Γερμανός δημοσιογράφος Michael Martens επιμένει για την εγκυρότητα των πηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχει δυο επιλογές:1. Να στείλει επιστολή διάψευσης με τη σαφή θέση που σκοπεύει να πάρει στο μέλλον.2. Να προχωρήσει σε νομικά μέτρα κατα της εφημερίδας και του δημοσιογράφου στα γερμανικά δικαστήρια.
·        Τίποτα δεν θα κάνει…
·        140 χώρες , τουλάχιστον , τη λέγανε Μακεδονία , και εμείς την λέμε πρώην Γιουγκοσλαβική,  Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
·        Τώρα  δέχονται το Βόρεια Μακεδονία, μας …πήραν το… Βόρεια…
·        Ν. Παππάς. «Το επόμενο βήμα είναι πιθανόν οι περιφερειακές άδειες, θα μπούμε και σε μία συζήτηση για τις θεματικές, θα ανταλλάξουμε απόψεις με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και θα τηρήσουμε τον νόμο. Το γάιδαρο όμως τον φάγαμε, η σημαντική δουλειά έγινε για καθαρό τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη δεκαετία στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου. Οι προκηρύξεις για θεματικές και περιφερειακές άδειες θα βγουν πάρα πολύ εύκολα.
·        Χωνευτικό θα χρειαστεί;…
·        Ο διαγραφής Δ. Καμμένος :«Να αφήσουμε τα υπονοούμενα. Ο υπαινιγμός του Π. Καμμένου έχει να κάνει με τη Ν.Δ. και δεν έχει καμία βάση, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση».
·        Από βδομάδα βλέπουμε…
·        Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επέπληξε έναν νεαρό που τον αποκάλεσε με το υποκοριστικό «Μανού», στη διάρκεια επίσκεψής του στο Μον Βαλεριάν. 
·        Μανούλι;…
·        Ο Μαργαρίτης δεν  είναι εδώωωωωω
·        Τα χάλασε όλα το νερόοοοο
·        Χωρίς τραγούδι το άνεργοοοοο
·        Οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας θεωρούν γκαντέμη τον  Μικ Τζάγκερ
·        Της στραβής αυτής οι τρίχες της φταίνε …
·        Δεν σχολιάζονται  από το Ισραήλ για αεροπορικές επιδρομές στη Συρία
·        Θάνατος: no comment
·        ΗΠΑ: ψήφισε η  Γερουσία  αμυντικές δαπάνες 716 δισ. Δολαρια
·        Και  προσδοκάς ειρήνη;
·        Κουμουτσάκος: «Ο ισχυρισμός του κ. Κοτζιά ότι επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή συζητήθηκε το "Μακεδονία" σκέτο, είναι ασύστολο ψεύδος. Οι άθλιοι υπαινιγμοί έχουν τη σφραγίδα του».
·        Γιώργο οοο,γιατί δεν τα είπες στη Βουλή;
·        ΚΚΕ: Δήλωση μετάνοιας η συνέντευξη Τσίπρα στην Die Welt
·        Μπορεί , αλλά στρίβειν δια του… αρρωβώνος από στρατηγικές θέσεις μάλλον είναι πολύ…
·        Έκτακτη σύσκεψη στελεχών του Ποταμιού για την τις διαφωνίες εντός ΚΙΝΑΛ
·        Εκτροπή του …Αχελώου…
·        Ο Ματέο Σαλβίνι, προανήγγειλε «απογραφή των Ρομά» που «δυστυχώς θα παραμείνουν στη χώρα», ο γραμματέας της ακροδεξιάς Λέγκα και υπουργός Εσωτερικών, ζήτησε από τους συνεργάτες του στο υπουργείο, να του ετοιμάσουν «φάκελο για τους Ρομά», ώστε «να εξακριβωθεί πόσοι και ποιοι είναι σε ολόκληρη την Ιταλία».
·        «Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει
...................................................................................
Γιά σένα που νομίζεις...
Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..»
·        Ο συγγραφέας του παραπάνω ποιήματος είναι ο Γερμανός πάστορας Martin Niemöller
·        Κουλογλου : Από το 1821, όταν η Πανωραία Χατζηκώστα ή Χατζηκώσταινα, πρόσφυγας από το Αϊβαλί, πρόσφερε τα τελευταία υπάρχοντα της για να ενισχύσει το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος, η «ψωροκώσταινα» έχει χρησιμοποιηθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές στις πολιτικές συζητήσεις. Άραγε, δεν το έχει ποτέ ακούσει ή διαβάσει ο κ. Κικίλιας που διατέλεσε μάλιστα- σε μια αποθέωση του ψωροκωσταινισμού- και υπουργός;
·        Και άμπαλος και άμυαλος…
·        Αμ ο Κυρανάκης  ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ ; Δεν απαντώ για τον πρόεδρο γιατί είμαι …μικρός.
·        Στην παιδική χαρά αγόρι μου … 
·        Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβίντ: «Μπορούμε να ξεπεράσουμε το 1 δισ. δολάρια σε συναλλαγές την επόμενη χρονιά, μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας»
·        Γη ποτισμένη  με ιδρώτα …

Δεν υπάρχουν σχόλια: