ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Συνάντηση Νικ. Μπαλαμπάνη με στελέχη του ΑΔΜΗΕ


Ο σχεδιασμός του ΑΔΜΗΕ που δίνει λύση στο πρόβλημα του κορεσμού του δικτύου στην Πελοπόννησο, βρέθηκε σήμερα  Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στο επίκεντρο συνάντησης που είχε  ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας  και  Περιβάλλοντος Νικόλαος Μπαλαμπάνης με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Δ.Σ.-Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας, Ανάπτυξης Συστήματος και  Στρατηγικής του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ),  Ιωάννη Μάργαρη και τον Διευθυντή Στρατηγικής και Σχεδιασμού Ανάπτυξης Συστήματος Δημήτριο Μίχο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου  να αρθεί το πρόβλημα του κορεσμού του δικτύου στην Πελοπόννησο και να ανοίξει ο δρόμος για την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)  στην περιοχή. Ο κ. Μάργαρης ενημέρωσε τον κ. Μπαλαμπάνη ότι τα έργα  διασύνδεσης της γραμμής Μεγαλόπολης-Πάτρας και της διασύνδεσης Πάτρας –Αχελώου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλους 2019, οπότε και θα αυξηθεί η διαθέσιμη ισχύς στο δίκτυο της Πελοποννήσου. Παράλληλα διενεργείται και η διαγωνιστική διαδικασία για τη διασύνδεση Κρήτης-Πελοποννήσου που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στο δίκτυο.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και  Περιβάλλοντος Νικόλαος Μπαλαμπάνης  τόνισε ότι με την αύξηση της ισχύος και την άρση του προβλήματος του κορεσμού του δικτύου θα δοθεί η δυνατότητα και θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για τη εγκατάσταση και  διείσδυση των ΑΠΕ στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, προς   επίτευξη των στόχων που τίθενται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο,  καθώς και των ενεργειακών στόχων της Περιφέρειας.


Στη συνάντηση που  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία του ΑΔΜΗΕ στην Αθήνα, συμμετείχαν ακόμη ο  Διευθυντής Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της ΠΔΕ Γιώργος Παπασταματίου και η  Τμηματάρχης της Διεύθυνσης Μαρία Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: