ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Οικονόμου: Να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρώτα


Η λύση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται επί 111 μέρες στις τουρκικές φυλακές είναι να... φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ισχυρίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, αφήνοντας έκπληκτους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.


«Είναι μία θλιβερή ιστορία που δείχνει τη γύμνια του υπουργείου Εξωτερικών να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Να φύγουν από την κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα...» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο Β. Οικονόμου.

"Να φύγετε κύριε, δεν χρειάζονται ενέργειες", "να φύγετε από την κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα των δύο στρατιωτικών" είπε επί λεξει απαντώντας στον κ. Μπγιάλα για το τι θα έκανε αν ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. και επέπληξε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την "περιέργεια του" να μάθει ποια πολιτική θα εφάρμοζε η Ν.Δ.

"Να μην είστε περίεργος"... είπε αφήνοντας άφωνους πάνελ και τηλεθεατές.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: