ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Εκτός ΝΔ, αν κια Καμπόσος, με καθυστέρηση 20ημέρου!

Καπούτ, αν και Καμπόσος, ο δήμαρχος της ΝΔ. Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε αυτή τη φορά ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών και ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος προχώρησε σε δεύτερο χυδαίο παραλήρημα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με αχαρακτήριστες εκφράσεις. 


«Χρειάστηκε, όμως, να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεσή του  κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης,  Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Μπροστά στην κάμερα του γραφείου επιδίδεται και πάλι σε ένα χυδαίο παραλήρημα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Τα λέει γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι» ανέφερε μεταξύ άλλων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία.

Μετά το σημερινό  βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;» διερώταται ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δ. Καμπόσος έσπευσε να κατεβάσει το βίντεο από τη σελίδα του δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη είχε ταχθεί υπέρ των ακροδεξιών τραμπούκων, αποκαλώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη» και αναγκάζοντας τη ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, να τον καλέσει σε απολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: