ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Πάντως ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δεν μένει έγκυος!

Αγγελική φτερωτή παρουσίαση, με διαβολικές πράξεις!


Αλλά απαγορεύει στις γυναίκες το δικαίωμα άρνησης της κύησης!

Στην Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζουμε το ζήτημα των αμβλώσεων βάσει αντίδρασης της γυναίκας στην ανεπιθύμητη κύηση, που μπορεί να προέρχεται από χίλιους δύο λόγους. 

 
Μάλιστα, πρόκειται για δικαίωμα που είναι κατοχυρωμένο νομοθετικά, από αρκετών ετών και οι δημόσιοι αφαλιστικοί οργανισμοί επιχορηγούν το δικαίωμα αυτό. 

Φυσικά οι μόνοι, που αντέδρασαν από την έναρξη εφαρμογής του, ήσαν οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, οι ακροδεξιοί εθνικιστές, πιστοί στο έμβλημά τους για πατρίδα με πολλά παιδιά για τον πόλεμο και οι παπάδες, επικαλούμενοι το θρησκευτικό δόγμα που υπηρετούν. 

Αλλά οι ιερείς δεν μένουν ποτέ... έγκυοι και δεν ελήφθησαν υπόψη, όταν ακούγαμε κρωγμούς ιεράκων της εθνικοφροσύνης, που ζητούσαν ευθέως την καταπάτηση αυτού του ανθρώπινου δικαιώματος. 

Και για να μην νομίσετε ότι η οπισθοδρόμηση δεν έχει διεθνή πατρίδα, διαβάστε εν περιλήψει και τούτη την είδηση που μετέδωσε το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:  

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε να διακοπεί η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση στις κλινικές που προσφέρουν ή αναφέρουν την άμβλωση στις ασθενείς τους.

Αλλά μία από αυτές τις οργανώσεις, η Planned Parenthood, κατήγγειλε ότι η πρόταση αυτή είναι «επικίνδυνη» και «εξωφρενική» και προειδοποίησε ότι «θα έχει καταστροφικές συνέπειες».
Από την πλευρά τους αντίπαλοι των αμβλώσεων ευχαρίστησαν τον Τραμπ «που εφάρμοσε μια βασική του υπόσχεση». (Σ.σ.: Δηλαδή να καταπατήσει το ανθρώπινο δικαίωμα άρνησης των γυναικών στην ανεπιθύμητη κύηση!).

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Τραμπ που ενήργησε για να εξαιρέσει τους φορολογούμενους από τη βιομηχανία των αμβλώσεων», δήλωσε η Μάρτζορι Ντάνενφελσερ, πρόεδρος της Susan B. Anthony List.

Η πρόταση δεν τίθεται αμέσως σε ισχύ, αφού χρειάζεται να ακολουθηθεί κάποια κοινοβουλευτική διαδικασία. 

Α, όλα κι όλα! Πάνω απ' όλα η δημοκρατία των θρησκόληπτων παραεκκλησιαστικών οργανώσεων. Αλλά όπως οι παπάδες, έτσι κι ο Τραμπ, δεν μένει έγκυος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: