ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις προσπάθειές μας

«Τους ευχαρίστησα, παραδέχτηκα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί. Τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα» γράφει ο Πρωθυπουργός στο Τουΐττερ του.Παράλληλα τα φασιστοειδή, που γνωρίζουν καλά να χειρίζονται το διαδίκτυο το γέμισαν με τους εμετούς τους κια μόνον στη σκέψη ότι μπορεί να λυθεί το Μακεδονικό!


Ναι στη λύση για
το Μακεδονικό !

«ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΝΥΘΕΙ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ», ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΪΤΤΕΡ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Από τη συνάντηση στη Σόφια, στην προσύνοδο του ΕΣΚ.
Τις μέχρι τώρα προσπάθειες Τσίπρα-Ζάεφ για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο ονοματολογικό, επικρότησαν οι σοσιαλιστές ηγέτες στην προσύνοδο του ΕΣΚ, επισημαίνοντας ότι μόνο προοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν, όπως αναφέρει με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της προπαρασκευαστικής Συνόδου του ΕΣΚ στη Σόφια, στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Συνόδου ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου, αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί» και πως «τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».

Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

«Στη Σύνοδο του @PES_PSE οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας να βρούμε κοινά αποδεχτή λύση στο ονοματολογικό. Επεσήμαναν πως μόνο προοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν».

«Τους ευχαρίστησα, παραδέχτηκα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί. Τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στην παρέμβαση του κατά την προπαρασκευαστική σύνοδο ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα της εξόδου από τα μνημόνια».

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «πρέπει όλοι να λάβουν τις σωστές αποφάσεις, περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: