ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

«Οι θιασώτες του Σαμαρά τιμητές των πάντων σήμερα»


Φωτογραφία αρχείου της 21-1-2018, όταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ έφερε στην Πάτρα για την κοπή της πίτας του κόμματος τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο διακρίνεται χαριεντιζόμενος.


Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον με ήθος Άδωνι επιτιθέμενο, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Α. Μαζαράκη, σχετικά με τις εξελίξεις στο ΠΓΝΠ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας  δεν είχε και δεν έχει καμία εμπλοκή, συμμετοχή και παρέμβαση στην δημόσια διοίκηση και ούτε ορίζει ή καθαιρεί διοικητές και προϊσταμένους. Στη δική μας Αριστερή λογική και πολιτική πρακτική είναι ξεκάθαρη η λειτουργία του κόμματος και δεν εμπλέκεται σε αυτή της Κυβέρνησης και της δημόσιας διοίκησης. Δεν είμαστε εδώ για να αναπαραγάγουμε ίντριγκες και βυζαντινισμούς άλλων εποχών. Αυτά αναζητήστε τα στους κόλπους σας».
Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, σχετικά με τις αστήρικτες κατηγορίες - αήθεις τις χαρακτηρίζει- που του αποδίδει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ανδρ. Μαζαράκης, με αφορμή τις εξελίξεις στο ΠΠΓ Νοσοκομείο Πατρών και την παραίτηση της διοίκησής του, την οποία χρεώνει σε κομματική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναλυτικά αναφέρονται τα παρακάτω:
«Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Μαζαράκης φαίνεται ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια επιμονή τις αήθεις επιθέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση. Στηριζόμενος σε παντελώς ανυπόστατες καταγγελίες του πρώην διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, εις βάρος του οποίου πριν κάποιους μήνες οι βουλευτές της ΝΔ κατέθεταν επερωτήσεις στη Βουλή, θεωρεί ως δεδομένη την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα που αφορούν την διοίκηση του νοσοκομείου. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας και από κοντά και άλλα τοπικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το χώρο της Υγείας καταγγέλλουν το ΣΥΡΙΖΑ για ότι οι ίδιοι έπραξαν, επέβαλλαν και συντήρησαν στο χώρο της Υγείας τα προηγούμενα χρόνια. Οι θιασώτες του 4-2-1 στη δημόσια διοίκηση της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου βγαίνουν τιμητές των πάντων και “πέφτουν από τα σύννεφα”.
Δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Δυστυχώς για αυτούς ο ελληνικός λαός δεν έχει αμνησία.
Δυστυχώς για αυτούς οι πολίτες και κυρίως όσοι προστρέχουν για φροντίδα στο δημόσιο σύστημα υγείας βλέπουν καταλαβαίνουν και νιώθουν τη μεγάλη διαφορά στην προσφορά της φροντίδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Και αυτοί θα μας κρίνουν όλους για το τι λέμε αλλά κυρίως για το τι κάνουμε. Και αυτή η Κυβέρνηση έχει πετύχει πάρα πολλά σε όφελος των πολιτών και ειδικά των αδυνάμων και των ανασφάλιστων μέσα σε σφιχτές συνθήκες δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας  δεν είχε και δεν έχει καμία εμπλοκή, συμμετοχή και παρέμβαση στην δημόσια διοίκηση και ούτε ορίζει ή καθαιρεί διοικητές και προϊσταμένους. Στη δική μας Αριστερή λογική και πολιτική πρακτική είναι ξεκάθαρη η λειτουργία του κόμματος και δεν εμπλέκεται σε αυτή της Κυβέρνησης και της δημόσιας διοίκησης.
Δεν είμαστε εδώ για να αναπαραγάγουμε ίντριγκες και βυζαντινισμούς άλλων εποχών. Αυτά αναζητήστε τα στους κόλπους σας.
Η δημόσια διοίκηση δεν είναι κομματικό φέουδο και αυτό η κυβέρνηση, με τις επιλογές της και τις θεσμικές αλλαγές που έχει προωθήσει, το έχει αποδείξει στην πράξη. Οι αρμόδιοι υπουργοί, μέσα από διαφανείς και αδιάβλητες διαδικασίες, επιλέγουν αξιοκρατικά τα στελέχη της Διοίκησης και κρίνουν το έργο και την αποτελεσματικότητά τους».

Τι υποστηρίζει ο Πρόεδρος Ανδρτ. Μαζαράκης της ΝΟΔΕ ΝΔ

O πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης, με ένα ήθος που θα ζήλευε ο επιστήθιος ακροδεξιός φίλος του Άδωνις Γεωργιάδης, του Σαμαρικού μπλοκ της ΝΔ, ανέφερε  για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τα παρακάτω:

«Μαγαζί λοιπόν το κράτος με κυβέρνηση αριστεράς και μάλιστα της αριστεράς του «ηθικού πλεονεκτήματος». Και αυτό δε το καταγγέλλει αυτή τη φορά η ΝΔ, αλλά ο διορισμένος από την εθνοσωτήριο κυβέρνηση διοικητής του ΠΓΝ Πατρών, ο οποίος επαύθη εν μια νυκτί γιατί –σύμφωνα με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος- έπεσε θύμα εσωκομματικής διαμάχης μεταξύ φατριών με θέμα τη νομή της εξουσίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θέση πρώτου στη δημόσια διοίκηση επί ΣΥΡΙΖΑ, κατέχουν άνθρωποι με «ψυχολογία δεύτερου, ικανότητες τρίτου και ήθος έσχατου»! Ο δε αναπληρωτής υπουργός, ο λαλίστατος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «δε μπόρεσε να βγάλει το αμπέχωνο του συνδικαλιστή και να φορέσει το σακάκι του υπουργού»… Στο ίδιο δε κείμενο, όπου ο αποπεμφθείς διοικητής ευθέως κατηγορεί τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για ανήθικες πρακτικές, τολμά να ομιλεί για το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»… 

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, τέλος τα παραμύθια, οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού. Η ίντριγκα, η εξουσιολαγνεία, ο βυζαντινισμός, η έλλειψη παιδείας και πολιτικού πολιτισμού, το έλλειμμα στελεχών, η ανικανότητα διοίκησης, ο ρεβανσισμός και η μικροψυχία, συνθέτουν το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς που εκπροσωπείτε. Δε διστάζουν οι κυβερνώντες προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τους εσωκομματικούς λογαριασμούς τους να αφήσουν ακυβέρνητη τη ναυαρχίδα του ΕΣΥ στη νοτιοδυτική Ελλάδα με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία του λαού. Λειτουργούν με κριτήρια λαϊκής συνέλευσης καφενείου στη δική μας πλάτη. Μα ακόμα και η μαφία του υποκόσμου ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της, αλλά δε μένει ακέφαλη! Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον, ο εφιάλτης που ζει η χώρα τελειώνει.

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ όπως θα έλεγε και ο Διονύσης Σαββόπουλος Ήμασταν πάντοτε μιας ήττας που νικάει την εξουσία και ξαφνικά μας παρεδόθη αληθινά, τι τραγωδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: